Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Είναι δύσκολη ώρα, το ξέρω. Εδώ εγώ με τη βία θα τα καταφέρω... Αλλά η εναλακτική ήταν να γίνει Φλεβάρη, που είναι, απλά, πολύ μακριά. Θα έχουν γίνει τόσα άλλα στο μεταξύ που... τρέχα γυρεύε. Όπως και νά'χει ελπίζω να δω κάποιους από εσάς. Ελπίζω επίσης ότι θα υπάρχει βίντεο και ηχογράφηση, οπότε θα έχω υλικό να διαθέσω διαδικτυακά! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Sami Amiris Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Δυστυχώς θα είμαι Κρήτη, Τετάρτη θα είμαι Αθήνα. Φτου... Αυτή η πρόταση είναι ψευδής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δυστυχώς θα είμαι Κρήτη, Τετάρτη θα είμαι Αθήνα. Φτου... Κρίμα ρε Σάμη... Τέλος πάντων, μια άλλη φορά σε δική μου βραδιά ή δική σου! Πού θα πάει; Θα πετύχουμε ο ένας τον άλλο, τι στο καλό... δεν είναι δα και ΤΟΣΟ μεγάλη η Αθήνα. Ένα μεγάλο χωρίο είναι! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Για άλλη μία φορά, Νικόλα, θυμίζεις σε όλους μας τι μπορεί να σημαίνει σοβαρή μουσική πορεία στην Ελλάδα του 2013. Προσωπικά, σε ευχαριστώ για το παράδειγμά σου και το γεγονός ότι κοιτάζεις μακρυά. Δεν ενδιαφέρομαι αρκετά γι' αυτά που προσφέρεις ώστε να παρευρεθώ, αλλά γίνεται συνέχεια σαφέστερο ότι άλλους είκοσι σαν εσένα να είχε η χώρα θα ήταν μία καλύτερη χώρα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Καλη επιτυχια Νικόλα! Ευχομαι οτι καλύτερο! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Για άλλη μία φορά, Νικόλα, θυμίζεις σε όλους μας τι μπορεί να σημαίνει σοβαρή μουσική πορεία στην Ελλάδα του 2013. Προσωπικά, σε ευχαριστώ για το παράδειγμά σου και το γεγονός ότι κοιτάζεις μακρυά. Δεν ενδιαφέρομαι αρκετά γι' αυτά που προσφέρεις ώστε να παρευρεθώ, αλλά γίνεται συνέχεια σαφέστερο ότι άλλους είκοσι σαν εσένα να είχε η χώρα θα ήταν μία καλύτερη χώρα. Συμφωνω απολυτα σε οσα λες! ;D Σοβαρα παντως καταρχην με κολακευεις και κατα δευτερον δε νομιζω οτι κανω κατι διφορετικο απο πολλους αλλους... Νικο: θενξ Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Ένα μικρό bump για την παρουσίαση που θα γίνει αύριο! Προσωπικά έχω αρκετό άγχος και τρακ, αφού... δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο. Δώστε μου ένα πιάνο και είμαι μια χαρά. Αλλά να μιλάω; μπρρρρ... Τέλος πάντων... Ελπίζω να τα πούμε με κάποιους! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση