FUSION_elic Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα. 'Εχω τοποθετήσει έναν on-on διακόπτη προκειμένου να splitaρω τον JB Jr. Το αποτέλεσμα είναι να έχω αρκετό θόρυβο όταν γίνεται το split και επίσης ο μαγνήτης αποκτά αρκετά πρίμα. (Καταλαβαίνω οτι σε μεγάλο βαθμό είναι φυσιολογικός ο θόρυβος). Πως αντιμετωπίζεται η κατάσταση? Any ideas-suggestions? Ο μαγνήτης είναι τοποθετημένος σε μια Strat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα. 'Εχω τοποθετήσει έναν on-on διακόπτη προκειμένου να splitaρω τον JB Jr. Το αποτέλεσμα είναι να έχω αρκετό θόρυβο όταν γίνεται το split και επίσης ο μαγνήτης αποκτά αρκετά πρίμα. (Καταλαβαίνω οτι σε μεγάλο βαθμό είναι φυσιολογικός ο θόρυβος). Πως αντιμετωπίζεται η κατάσταση? Any ideas-suggestions? Ο μαγνήτης είναι τοποθετημένος σε μια Strat. Με noise gate η χαμηλωμα του γκαζιου !!! http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harrisxr650 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Τσεκαρε την καλωδιωση και τις κολησεις σου. Κανονικα θα επρεπε να ειναι αρκετα ησυχος, τν εχω σπλιταρει και εγω και ειναι dead quite ο μαγνητης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimythebest Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2013 Τσεκαρε την καλωδιωση και τις κολησεις σου. Κανονικα θα επρεπε να ειναι αρκετα ησυχος, τν εχω σπλιταρει και εγω και ειναι dead quite ο μαγνητης Κι εγω επεισης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FUSION_elic Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Οπότε μάλλον τις κολλήσεις θα τσεκάρω. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση