Προς το περιεχόμενο

Pixelisation κειμένου σε Windows 7

Yannis Methenitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Administrator

Απο την ωρα που εγκατεστησα Windows 7 στον υπολογιστή μου έχει παρουσιαστεί ένα φαινόμενο που δεν μπορω να διορθώσω. Στη συνημμένη φωτό φαίνεται καθαρά ενω δεν συμβαίνει συνέχεια.

Δεν ξέρω που οφείλεται και οι οδηγοί για την κάρτα βίντεο και την οθόνη είναι οι τελευταίοι καθως εχουν γίνει όλες οι ενημερώσεις. Εχουν γίνει και ενεργοποιηθεί οι ρυθμίσεις για Clear Type text. (μηπως αυτό είναι ύποπτο; ).

Να σημειώσω πως με το ίδιο σύστημα όταν έτρεχα Windows XP δεν συνέβαινε.

Σας έχει παρουσιαστεί κάτι παρεμφερές;

digitisationW7.thumb.jpg.8e7b9ca20baa068317a227e901605048.jpg

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το προβλημα ειναι με το Firefox (συμβαινει συχνα σε αρκετους χρηστες) απενεργοποιησε το "Hardware Acceleration" απο Tools/Options/Advanced/General/Browsing και δες αν το προβλημα λυθηκε.

image.png

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Αν δεν είναι αυτό που λέει ο Waterfall, τσεκάρισε ότι δεν μπηκε καταλάθος καμία περίεργη αναλυση οθόνης.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Αφεντικέ, εγώ θα ξεκινούσα παίζοντας με το refresh rate της οθόνης. Για μεγάλωσέ το μια κλίμακα και δες τι γίνεται.

Ενωμοτάρχης

Λογικα δεν παιζει ρολο το refresh rate. Η λαθος αναλυση παλι της οθονης δεν πρεπει να ειναι το προβλημα, αν ειχε χαμηλοτερη αναλυση απ'οτι πρεπει (οι LED/LCD οθονες πρεπει να δουλευουν στο max της αναλυσης τους) θα εβλεπε τα γραμματα παραμορφωμενα σε ολη την οθονη και οχι μονο σε μερικες περιοχες οπως φαινεται στο screenshot.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Administrator

Παίδες ευχαριστώ για τα τιπς.

Με πιάσατε αδιάβαστο γιατι δεν ειχα προσέξει αν συμβαίνει μόνο στο browser και κατηγόρησα τα Win7.

Για την ώρα θα παρακολουθήσω τη διαδικασία και το που συμβαίνει και θα επανέλθω.

Ο browser που χρησιμοποιώ είναι ο Firefox 24.0.

Live and let Live.

• Moderator

Μήπως είναι πειρατικό το λογισμικό σου αφεντικό? ;D ;D ;D

Μπα... αφού τον ξέρεις, είναι μονίμως της νομιμότητας. Εμένα άλλο με εντυπωσίασε. Έρευνα για τον πρώτο πρόεδρο του... Κογκό;  ::) Περίεργα πράγματα...  

all this has happened before and will happen again

Μπα... αφού τον ξέρεις, είναι μονίμως της νομιμότητας. Εμένα άλλο με εντυπωσίασε. Έρευνα για τον πρώτο πρόεδρο του... Κογκό;  ::) Περίεργα πράγματα...  

Γιατι ρε ,μπορει να ειναι σόι  ;D

Αφου το groove το εχει  :P

Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου