gathulis Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Joe Pass loipon.....o megaluteros daskalos gia kapoion pou thelei na mpei sthn jazz kithara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Τι κάνεις ρε παικταρά;! :o Πάρα πολύ ωραία εκτέλεση,δηλώνω εντυπωσιασμένος.Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να ακούσω/δω διαφορετικά είναι το δεξί σου χέρι πιο χαλαρό.Ενώ το έχεις μου ακούστηκες σφιγμένος.Αλλά αυτό ίσως και να μου φαίνεται εμένα!Συγχαρητήρια! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gathulis Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστω φιλε.ναι το χερι εχει προβλημα,εχουν κοπει όλοι οι τενοντες απο παλιοτερο ατυχημα κ ειναι ακαμπτο σαν τη μπουφλα του Οβελιξ αλλα δεν παραπονιεμαι....εδω ο django επαιζε με 2 δαχτυλα ποιος ειμαι εγω να γκρινιαξω? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Ωωω χίλια συγγνώμη δεν είχα ιδέα!Τότε διπλά συγχαρητήρια.Μετά γκρινιάζουμε κι εμείς οι κουλοί! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamakin Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Ωραίος ο παίκτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο παίξιμο! Κι επειδή συνήθως κάνεις το transcription μόνος, μπράβο και γι' αυτό. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Πολύ όμορφο. :) *Note to self: Να μη ξεχάσω να βάλω τα κλάματα όταν γυρίσω σπίτι* τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Μπράβο! Πολύ ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gathulis Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λογια :) Γενικά πάντως κοιτώντας αυτο το κομμάτι εντυπωσιάστηκα με την ευθυτητα του Joe Pass,δηλαδή με το ποσο παιζει καθαρά τα ακκόρντα,ουτε αντικαταστασεις ουτε γενικα πολλα κολπάκια,απλα καθαρό παίξιμο,άψογα 2-5-1.θα τον συνιστούσα οπωσδήποτε σε καποιον που θα ήθελε να μπει σε αυτον τον τύπο παιξιματος ανεπιφύλακτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Joe Pass είναι απίστευτος. Επιπλέον απο τα video-μαθήματα του φαίνεται πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ άνθρωπος ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση