Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ προσφάτως μετά απο ένα post του φίλτατου Ιάσονα έχω προσθέσει στη λίστα των favourites τους The Distillers :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ούτε ένα δεν ξέρω....ο άμοιρος :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Tι ειναι ολα αυτα ρε συ? :o :o :o :o Εσυ εισαι πολυ καφρος! :lol: :lol: :lol: Χε χε όντως! Μου την ψιλοδίνουν οι καλογυαλισμένες παραγωγές ως άκουσμα! Ζήτω ο βόθρος! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 ποια σας αρεσουν? εμενα μου αρεσουν τα εξης: placebo ladytron kaiser chiefs joy division :P kasabian(super :wink: ) sebadoh gray matter le tigre motorhead νευρικος κλονισμος χασμα κ.ά :D Tι ερώτηση είναι αυτή???!!!!!! Τεςπα. Πολλά, πάρα πολλά... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 Slipknot Amon Amarth Immortal All Shall Perish Trivium Atreyu Cradle Of Filth DevilDriver Deftones MachineHead Imperanon In Flames Shadows Fall Wintersun Tool και αρκετά άλλα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 Slipknot Και εγώ νόμιζα είμαι ο μόνος :lol: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 Slipknot Και εγώ νόμιζα είμαι ο μόνος :lol: :lol: :lol: :lol: Όχι ρε.Τρελός είσαι?Στη σπάρτη σου βρίσκω 100 παιδιά που είναι πορωμένα. Οι slpiknot μπορεί να είναι το αγαπημένο από τα αγαπημένα συγκροτήματά μου διότι όσες φορές και να τους ακούσω ποτέ δε βαριέμαι(άσχετα αν έχω να τους ακούσω πολύ καιρό τώρα :D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Slipknot Και εγώ νόμιζα είμαι ο μόνος :lol: :lol: :lol: :lol: Όχι ρε.Τρελός είσαι?Στη σπάρτη σου βρίσκω 100 παιδιά που είναι πορωμένα. Οι slpiknot μπορεί να είναι το αγαπημένο από τα αγαπημένα συγκροτήματά μου διότι όσες φορές και να τους ακούσω ποτέ δε βαριέμαι(άσχετα αν έχω να τους ακούσω πολύ καιρό τώρα :D ) Για τον noiz μιλάω!! :lol: :lol: :lol: Insane am I the only motherf$#@er with a brain??? You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mageiras Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 (αλφαβητικά...) Amorphis Autechre Einsturzende Neubauten Kyuss Ministry Mogwai Motorhead Nine Inch Nails Placebo Queens of the Stone Age Satyricon Sonic Youth Stereo Nova The White Stripes Thorns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Slipknot Και εγώ νόμιζα είμαι ο μόνος :lol: :lol: :lol: :lol: Όχι ρε.Τρελός είσαι?Στη σπάρτη σου βρίσκω 100 παιδιά που είναι πορωμένα. Οι slpiknot μπορεί να είναι το αγαπημένο από τα αγαπημένα συγκροτήματά μου διότι όσες φορές και να τους ακούσω ποτέ δε βαριέμαι(άσχετα αν έχω να τους ακούσω πολύ καιρό τώρα :D ) Για τον noiz μιλάω!! :lol: :lol: :lol: Insane am I the only motherf$#@er with a brain??? You are not alone! :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση