Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Καλά' date=' κι εγώ κιθαρίστας είμαι, αλλά ...τι κιθάρα να προσέξεις σε DVD των Tower Of Power όταν έχουν έναν απ'τους καλύτερους ντράμερ του funk και ένα απίστευτο horn section??!!! :D[/quote'] Αυτό ακριβώς εννοώ!! :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaefros Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Led Zeppelin Jethro Tull Queen Rory Galagher Jimi Hendrix Emerson Lake N Palmer Pink Floyd Rage against the machine Deep Purple Rainbow Robert Cray Aerosmith BB King SRV Jean Michel Jare The Doors Νίκος Ξυλούρης Μαρκόπουλος Τσοπάνα Ρέιβ Πετρολούκας Χαλκιάς Τάκης Μπαρμπέρης John Scoffiel Αυτά τα λίγα και πολλάααα άλλα που δεν τα θυμάμαι και δεν θα χωράγανε δω μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Μια προσθηκη να κανω.................ΤΑΜΠΑΚΗΣ!!!!!!!!! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 the jimi hendrix expirience deep purple van hallen pantera και (σχεδον) μετα το χαος!!! :twisted: :twisted: :twisted: Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Desafinando Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 ΤΟΥΣ ΤΟΤΟ?...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ?...Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 ΤΟΥΣ ΤΟΤΟ?...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ?...Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ? Ω....Ναι..Ποσο δικιο εχεις!Porcaro φοβερος drummer.Σωστος! feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 Top Artists Psy-Progressive Trance,Dub & Chill Astral Projection Andromeda Atmos Bamboo Forest Cosmosis Deviant Species Deedrah Dinon Psaras Etnica Eat Static Electic Universe Hallucinogen Hydrogen Hux Flux Infected Mushroom Juno Reactor Koxbox Logic Bomb Loopus In Fabula Man With No Name Ott Orion Pleiadians Pitch Black Psy Pilot Reefer Deecree Space Tribe Shpongle S Range Talamasca Tranan Vibrasphere Younger Brother Wizzy Noise Top Various Artists Alpha Blondy BoB Marley Babe Ruth Depeche Mode Dire Straits Eric Clapton Faithless Guns N' Roses Hooverphonic James Brown Jimys Panousis Jamiroquai JazzaNova J.Viewz Jimi Hendrix Kraftwerk Kevin Yost Katsimixa Locomondo Morcheeba Pink Floyd Rory Gallagher Stereo Mc's Santana Sade Thievery Corporation The Doors Ursula 1000 ZZ-Top αυτα τα λιγα :D (τα ειχα ετοιμα βασικα για το site μου που θα ειναι ετοιμο το πολυ τεταρτη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 ωραιοι οι guns n' roses ...μου τη σπαει ομως ο axel....... 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 +1000 αλα o slash ητανε καποτε "ειδολο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Εμένα μου τη σπάει ο Axl τώρα πια που απλά κυνηγάει τόσο φανερα ΜΟΝΟ το χρήμα... "Ξανάφτιαξε τους Guns n Roses.." Μ@/@^|#$.... Mόνο αυτός είναι απο τους παλιούς... Ενώ ο slash παίζει στο group του επειδή απλά γουστάρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση