Mike Tsilis Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά cover βάζουμε εδω? Ενα πολύ αγαπημένο μου κομμάτι αλλά και δίσκος απο τους Queensryche. Το ανέβασα στο Youtube πριν λίγες ώρες. Κάτι εχει πάθει η webcamera μου και ξαφνικά γράφει απο 8 εως 15 frames/sec και δεν μπορώ να βρω τι φταίει ! [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Μπράβο Mike πολύ ωραίο cover! :) Πρόσεξε μόνο λίγο το χρόνο γιατί αλλού βιάζεσαι και αλλού μένεις λίγο πίσω. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike Tsilis Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Σ ευχαριστώ πολύ ! Να σου πω την αλήθεια ημουν πάνω στην έκσταση και είχα και δυνατά την κιθάρα και δεν άκουγα πολύ καλά που ήμουν !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Μπράβο Mike πολύ ωραίο cover! :) Πρόσεξε μόνο λίγο το χρόνο γιατί αλλού βιάζεσαι και αλλού μένεις λίγο πίσω. ;) θα συμφωνήσω στα μπρος- πίσω αλλά δεν είναι και για θάνατο. Μπράβο και από εμένα. ΥΓ: Οι Rush είναι η πρώτη μου πετριά... οι Queensryche είναι η δεύτερη (μέχρι το promised land) ;) 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Ωραίος ρε Mike! :) Οι Rush είναι η πρώτη μου πετριά... οι Queensryche είναι η δεύτερη (μέχρι το promised land) ;) 8) Φαίνεται ρε συ. Η τρίτη πετριά? ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Ωραίος Mike!!! Καλά παιγμένα τα μέρη!!! 2 διορθώσεις αν μου επιτρέπεις κι εμένα!!! Η πρώτη είναι αυτή με τον χρόνο και η 2η είναι να αλλάζεις και τους μαγνήτες... Στο σόλο/lead αν έβαζες τον πάνω πιστεύω πως θα γλύκαινε ο ήχος (που ήταν πολύ ωραίος by the way)!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Ωραίος ρε Mike! :) Φαίνεται ρε συ. Η τρίτη πετριά? ;D ;D ;D ;D ;D Αυτή που θα κάνεις την παραγωγή ;) ;D ;D ;D ;D Έχουμε αγώνα την άλλη Κυριακή 8) ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Αυτή που θα κάνεις την παραγωγή ;) ;D ;D ;D ;D Έχουμε αγώνα την άλλη Κυριακή 8) ;D ;D ;D ;D Αυτή είναι κοτρώνα ρε συ. :P :P ;D ;D ;D Έχει κλείσει δηλαδής? Γιατί ο συνθέτης μου βάζει χέρι ότι το φιουζιονάρω το πράγμα, χώνω λέει πολύ μπάσο (ειδικά στις εισαγωγές). ;D ;D ;D ;D Μου είπε να μην μιλάω πολύ την επόμενη φορά, γιατί θα με ..... ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike Tsilis Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τα σχόλια. Θα απαντήσω χωρίς παραθέσεις. 1ον : Και για μένα ως το Promised Land ηταν οι queensryche και το Empire δεν μπορώ να πω οτι το συμπαθώ στο σύνολό του. 2ον : Τι είναι η "πετριά" ? 3ον : Δεν εχω κάνει ποτέ συντήρηση στην κιθάρα μου, εδω και αρκετό καιρό αν παίξω με το volume ή αλλάξω την ώρα που παίζω μαγνήτη απο τον επιλογέα εχω ηχητικό θόρυβο. Μου το έχεις πει ξανά στα solo να βάζω τον πάνω μαγνήτη, το δοκίμασα κ εχω την εντύπωση οτι κρατάει περισσότερο ο ήχος της νότας ή ηταν της ιδέας μου ? Πάντως πλέον παίζω σόλο και με τον πάνω,σ ευχαριστώ για την συμβουλή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 2ον : Τι είναι η "πετριά" ? Το λεγόμενο "βόλι". ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση