Ritchie22 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Ξυπνάτε ένα πρωί. Έχετε την επιλογή να είστε κάποιος μπασίστας για μια μέρα με τον εξοπλίσμό του και την τεχνική του.... Ποιόν θα διαλέγατε; Προσοχή! Το topic δεν αναφέρεται ποιός είναι καλύτερος αλλά με ποιανού το παίξιμο θα γουστάρατε περισσότερο να περάσετε μια μέρα τζαμάροντας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάντως θα διάλεγα John Paul Jones δαγκωτό!! Τεράστια γκάμα ήχων και τεχνικής. Δάχτυλα, πένα, 4χορδο, 8χορδο(με διπλές), 5χορδο, βαρύ, με παραμόρφωση, πεντακάθαρο, γλυκό, άγριο αλλά πάντα ΜΠΑΣΟ!!! ¶σε που θα μπορούσα να παίζω και πιάνο ή μαντολίνο ή κιθάρα ταυτόχρονα με μπάσο σε πετάλια :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Paul McCartney :D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 hmmmmmm.... And the winner iiiiiiiiis.. (taratataaaaaaaaaaaaaaa) : Fleaaaaaa..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chickittypok Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Victor L. Wooten oως ταργουδα κ ο ιδιος:"i'm finger funkin you" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Steve DiΓιωργος! :lol: Αυτα τα περιεργα που κανει με τα δαχτυλα στο δεξι μου φαινονται απιστευτα...οχι μονο στο ματι, αλλα και στο αυτι! 8O Για του λογου το αληθες... http://www.youtube.com/watch?v=bia3o_0xx4k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 John Illsley Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Flea και εγώ!! You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Γιώτης ολέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Flea και εγώ!! Μόνο που εγώ θέλω να χτυπιέμαι κιόλας όπως ο flea..... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση