ev88 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεδομένου ότι ΔΕΝ εχω πληρώσει ακομα μάλλον είναι κάτι τόσο απλό όσο να μου πουν οντως οκ no problem απλά δεν εχουν απαντήσει ακόμα οπότε αναμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 μα, εστειλα και στον thomann εννοειται! απλά θα ήθελα να ξερω αν εχει τυχει και σε καποιον απο εδω (πολυ πιθανο εως σίγουρο) αν υπηρξαν αλλεσ συνέπειες κλπ. Aν ακούσεις κανένα τζάμι να σπάει, θα είναι λογικά τα γερμανικά μαυροφορεμένα κομάντα της πανίσχυρης Bundesnachrichtendienst με φουλ εξάρτηση που θα κάνουν δυναμική και ξαφνική είσοδο με συρματόσχοινα. Θα νιώσεις ένα τσιμπηματάκι όταν θα σε πυροβολήσουν με ένεση ηρεμιστικού αλόγου, και θα ξυπνήσεις 12 ώρες αργότερα στο υπόγειο ενός safehouse κάπου κοντά στα σύνορα Γερμανίας-Πολωνίας, όπου θα περάσεις ανάκριση με ανιχνευτή ψεύδους και βασανιστήρια. Το τι θα συμβεί μετά εξαρτάται από σένα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ev88 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεδομένου ότι ΔΕΝ εχω πληρώσει ακομα Και ποιος νομιζεις οτι εισαι εσυ που τολμας να μην πληρωνεις τους Γερμανους? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Δεδομένου ότι ΔΕΝ εχω πληρώσει ακομα μάλλον είναι κάτι τόσο απλό όσο να μου πουν οντως οκ no problem απλά δεν εχουν απαντήσει ακόμα οπότε αναμένω. Έχω άκρες στον Τόμαν και θα σε φκιάξω χωρίς να ανοίξει ροθούνι. Αλλά θα χω κάποια εξοδάκια και να μωρε, θέλω μια μικρή βοήθεια. Να σου δώκω λογαριασμό να βάλεις μέσα κατιτίς; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ev88 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 ok...!! με πείσατε! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση