Προς το περιεχόμενο

Σωστοι Luthiers στη Αθηνα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμπέρασμα: Το πρόβλημα σε μια κιθάρα γίνεται τρομακτικό... ειδικά όταν την πας σε μηχανολόγο που βλέποντας μπάσκετ, προσπαθεί να σου την σετάρει χωρίς να την κάνει service !! Έστω και αν χρησιμοποιεί τις ολόφρεσκιες χορδούλες που μόλις του πήγες !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 128
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

To συμπερασμα ειναι αγαπητε μου οτι ,8 σελιδες ποστ "αφησαμε το γαμο και πηγαμε για πουρναρια",τωρα θα μου πεις ηταν και παρασκευη ;)....!

καλησπερα!

πως πισω απο καθε προσωπικη διαμαχη κρυβεται ο AXLNICK δεν μπορω να το καταλάβω.....το εχετε βαλει στο ματι το παιδι ρε αλητες επειδη νομιζει οτι τα ξερει ολα? Δεν ειναι σωστο. Ντροπη σας..... :-* :-* :-* :-*

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

@AXLNICK μπορεις σε παρακαλω να ποσταρεις μερικα παραδειγματα που απο "μαστορους" τα πραγματα εχουν γινει χειροτερα ? Οπως εγραψες σε ποστ σου στην 1η ή στην 2η σελιδα νομιζω....

Ενας luthier δεν ειναι στην "αρμοδιοτητα" του να σου σεταρει το οργανο...Το εφτιαξες σε αυτον και το πηρες ? Τελος....Για σεταρισμα,αλλαγη χορδων,κλειδιων και ματζαφλαριων πας σε εναν ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ....Μπερδεψατε την αντιπροσωπεια με το καταστημα αγορας και εγινε το μπαχαλο.Εαν εγω πηρα μια κιθαρα απο τον Στολλα πρεπει να την στειλω στην fender ή στον Στολλα για να μου την σεταρει ? Οχι....Θα πρεπει να απευθυνθω σε εναν τεχνικο κοντα μου....Μπορει ο Στολλας ή η fender να μου την σεταρει ? Φυσικα και μπορει,δεν χρειαζεται ομως.....

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

η fender να μου την σεταρει ? Φυσικα και μπορει,δεν χρειαζεται ομως.....

Βρε συ Χρίστο τι συζητάμε τώρα? Πάμε να αποδείξουμε τα αυτονόητα εδώ πέρα...

(πάντως η fender δεν είναι Luthier, είναι brand name... Luthier είναι αυτοί εκεί στo custom shop της... ΕΚΕΙ να στείλεις την κιθάρα σου για set up ή service... Afto ine!!!)

LA ROJΑ ARMADA

Βρε συ Χρίστο τι συζητάμε τώρα? Πάμε να αποδείξουμε τα αυτονόητα εδώ πέρα...

(πάντως η fender δεν είναι Luthier, είναι brand name... Luthier είναι αυτοί εκεί στo custom shop της... ΕΚΕΙ να στείλεις την κιθάρα σου για set up ή service... Afto ine!!!)

Δεν ανεφερα ποτε οτι ειναι luthier  ;)

Αλλα βαλε στην θεση της fender καποιον "ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟ"=luthier και παλι το ιδιο αποτελεσμα θα βγαλεις :)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

πως πισω απο καθε προσωπικη διαμαχη κρυβεται ο AXLNICK δεν μπορω να το καταλάβω.....το εχετε βαλει στο ματι το παιδι ρε αλητες επειδη νομιζει οτι τα ξερει ολα? Δεν ειναι σωστο. Ντροπη σας..... :-* :-* :-* :-*

Φιλαρακι θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω....δεν κάνει...Τα ξέρει!

Λούθιερ καλό για μέταλ??  ;D

Φιλαρακι θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω....δεν κάνει...Τα ξέρει!

Λούθιερ καλό για μέταλ??  ;D

και συ για το βιβλιο... ;D ;D ;D ;D ;D

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου