Holystone Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2013 Οκ, παρακαλώ τους admin να χαρακτηρισουν το θεμα ως "απαντημενο" Ευχαριστω πολύ όλους για τις απαντησεις σας :) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Ο Μάρκος. Τι ωραίος άνθρωπος. Εξαιρετικός στη δουλειά του, εξυπηρετικότατος ("αν δε σ αρεσει το αλλάζουμε και αν δε σου ξαναρέσει το ξαναξαναλλάζουμε"), με ωραίες ιστορίες, του μιλάς μια φορά και είναι σα να τον ξέρεις χρόνια. Και έχει και ωραία πένα απ'ότι θυμάμαι. Μια φορά είχα τη φορά να μου φτιάξει κάτι στη στρατ μου καθώς δεν έμενα Αθήνα αλλά τον θυμάμαι και τον αναφέρω ακόμη. Ας μη θεωρηθεί διαφήμιση. "Mblues was here" - ακόμη έχει το αυτοκολλητάκι του η στρατ μου :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Ένα bump στο thread για τον Νίκο Ταλιαδούρο στον Νάκα (ή/και σόλο) που ναι παιδί πολύ καλό και μάστορας (μπορεί και luthier, ρωτήστε τον ;D) δυνατός. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Ένα bump στο thread για τον Νίκο Ταλιαδούρο στον Νάκα (ή/και σόλο) που ναι παιδί πολύ καλό και μάστορας (μπορεί και luthier, ρωτήστε τον ;D) δυνατός. Kι έβγαλε τώρα και κάτι μπρατσάκια για strat super duper ουαου!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Kι έβγαλε τώρα και κάτι μπρατσάκια για strat super duper ουαου!!! ;) Μάλλον τσάμπα το ματάκι καθότι δεν κατάλαβα τι εννοείς (και ούτε με πολυκόφτει να μαι ειλικρινής). Αλλά σε περίπτωση που μιλάς για τον Νάκα, να επισημάνω ότι εγώ μιλάω για τον Νίκο που απλώς τυγχάνει να δουλεύει και στον Νάκα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Μάλλον τσάμπα το ματάκι καθότι δεν κατάλαβα τι εννοείς (και ούτε με πολυκόφτει να μαι ειλικρινής). Αλλά σε περίπτωση που μιλάς για τον Νάκα, να επισημάνω ότι εγώ μιλάω για τον Νίκο που απλώς τυγχάνει να δουλεύει και στον Νάκα. Έλεος πρωί πρωί για τον ίδιο μιλάμε.....Τον Ταλιαδούρο! Το ματάκι δεν σημαίνει κάτι πονηρό.... Σ ένα φίλο γνωστό τεχνίτη ήμουν μια μέρα και τα είδα τα μπρατσάκια που περιέγραψα.... Αμάν δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Έλεος πρωί πρωί για τον ίδιο μιλάμε.....Τον Ταλιαδούρο! Το ματάκι δεν σημαίνει κάτι πονηρό.... Σ ένα φίλο γνωστό τεχνίτη ήμουν μια μέρα και τα είδα τα μπρατσάκια που περιέγραψα.... Αμάν δλδ Ναι ρε συ σόρρυ, δύσκολη μέρα, το διάβασα και στραβά, σχώρα με. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Off topic Τελικα ο Ταλιαδουρος "εβγαλε" μπρατσα ? ή ο Νακας ? :P think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Off topic Τελικα ο Ταλιαδουρος "εβγαλε" μπρατσα ? ή ο Νακας ? :P O Ταλιαδούρος man... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση