adamo_fender Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 αρα δεν εισαι και τοσο κοντα με τα τεχνικα θεματα τα οποια ασχολείσαι στη συγκεκριμενη περιπτωση.. εκτος και αν εισαι στο τεχνικο μερος της εκτυπωσης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Εύχομαι μέχρι τότε να με έχουν διαγράψει από το Νοιζ... γιατί θα πάρει αρκετούς "κοκκόρους"... η μπάλα !!! Mεσσάλιε λέγε πότε να συνεδριάσουν τα μουστικά μήλη δια την διαγραφή.............λέγε λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Μάγκες κουλάρετε λίγο! Όλοι μας με μουσική ασχολούμαστε, αν είναι να σφαζόμαστε κι εμείς ....... Έχεις δίκιο...αλλά λές γι αυτό να μην πηγαίνουμε μπροστά και στη μουσική και να θάβουμε ο ένας τον άλλον και να το παίζουμε ότι εγώ ειμαι ο best of the best ο eight finger tapping?? Τι να μου πει εμένα ο Βάις και ο Σατριανίδις να ουμ?? Μάλλον αυτό θα φταίει...... Πάντως πιστεύω ότι αν πας σε μαγαζί στα γνωστά εδώ των Αθηνών και μπεις και ρωτήσεις αν είναι τεχνίτες,luthiers ή builders μαλλον θα σε πάρουν με τις λεμονόκουπες λέω εγώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Έχεις δίκιο...αλλά λές γι αυτό να μην πηγαίνουμε μπροστά και στη μουσική και να θάβουμε ο ένας τον άλλον και να το παίζουμε ότι εγώ ειμαι ο best of the best ο eight finger tapping?? Τι να μου πει εμένα ο Βάις και ο Σατριανίδις να ουμ?? Ο καβγάς έγινε για το πάπλωμα όπως πάντα... Δεν μιλήσαμε για μουσική (ο φίλος που μαλώνουμε τόση ώρα μπορεί να παίζει υπέροχα) αλλά για ορολογία και τεχνικούς όρους... Τέσπα βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο... Καλή συνέχεια και καλές μουσικές να έχουμε!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Τη θυμαστε την ταινια του Βεγγου, Πρακτορ ΘουΒου; Που τα κανει π...να στο ζαχαροπλαστειο, και μπαινει ενας γερος και τον ρωταει: -Εσυ τι θες; -θα ηθελα μια τουρτα για το σπιτι! -Δεν πειραζει, θα την φας εδω! Στο 5:40 εδω Ε, λοιπον, σαν αυτον νιωθω τωρα, γιατι μονο 2 απαντησεις ειχα για το πού να στειλω την κιθαρα για καλο setup!!! Την τουρτα, την θελω Black Forrest!!! ;D ;D ;D Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Παλικάρι σε ποιά πόλη βρίσκεσαι???΄΄Ακυρο το είδα μετά ότι είσαι Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Δήμου Καγμάκης Οικονομάκης Tυχαία η σειρά.... Αν θέλεις άλλους 30 τεχνικούς για ένα ΑΠΛΟ set up πες μου ή να σου κλείσω μεταφορική για Corona California στο USA Custom Shop της Fender!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω! Χμ, Corona ε; Δεν ´κακη ιδεα... Στη χειροτερη, βουταω μια corona με λεμονακι, και η κιθαρα ειναι ετοιμη!!!! :) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Αγαπητέ Messalion... δεν διαφωνούμε. Απλά όλα τα πράγματα στην ώρα τους ! Ξέρω πως γνωρίζεις τι ακριβώς εννοώ. Θα ήθελα τα παραδείγματά μου να είναι ακριβέστατα μιας και αναπόφευτα θα "θίξουμε υπολήψεις". Αφού αν μη τι άλλο θα μιλήσουμε για "μαστόρια" που σετάρουν... καταστρέφοντας όργανα ! Λίγη υπομονή λοιπόν... αφού μπορεί αμέσως μετά να χρειαστεί συνέχεια σε άλλα επίπεδα... κυρίως νομοθεσίας ! Έτσι λοιπόν θα μου επιτρέψεις να έχω λίγο χρόνο στην διάθεσή μου... Εγω δεν θελω να σε πιεσω να κανεις κατι....και βεβαια να παρεις ΟΣΟ χρονο θελεις προκειμενου να κανεις μια σωστη αναφορά,καλο θα ηταν ομως να αφησουμε εξω τα ονοματα και τους δαχτυλους για τον απλο λογο οτι προσωπικα στον καθενα δεν μας φταινε σε τιποτα,σε αλλους μπορει και αν θελουν να το προσδιορισουν οι ιδιοι οι παθοντες.Το αφηνω πανω σου εφοσον εχεις στοιχεια λοιπον. Mεσσάλιε λέγε πότε να συνεδριάσουν τα μουστικά μήλη δια την διαγραφή.............λέγε λαίμαι ;D ;D ;D Σε 8 μερες,θα εχει παχυνει και ο κοκορας που θα σφαξουμε στο βωμο και θα γινει μια τελετη μουρλια :D :D :D (χαχαχα τρελαρα Σαμυ ;D ;D ;D) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 @Holystone Πράγματι,είσαι σαν τον τύπο με την τούρτα. ;D ;D ;D Εγώ θα σου πρότεινα: Οικονομάκη(Enigmagt) Νέα Σμύρνη. Peter(Rockpile) Βύρωνα. Αφού μιλάμε για Αθήνα,θα βρεις άκρη. Αν ήσουν σε καμιά τραχανοπλαγιά, θα σε στέλναμε σε κανένα βουλκανιζατέρ,που στα ρεπά του είναι και luthier. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση