stavrilian Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Οχι ρε ΤΟΥΟΤΑ εχω αλλα μου ειπανε οτι αυτη η...Ferrari φτιανει τα καλυτερα αμαξια...ασε που που πεφτει λιγο μακρια η Nagoya.... ;D Τα καλυτερα αυτοκινητα? Δεν κυκλοφορανε και πολλα απο δαυτα παντως...στην θεση σου θα προσεχα ...κατι θα παιζει για να μην τα παιρνει ο κοσμακης. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Τα καλυτερα αυτοκινητα? Δεν κυκλοφορανε και πολλα απο δαυτα παντως...στην θεση σου θα προσεχα ...κατι θα παιζει για να μην τα παιρνει ο κοσμακης. ;D ;D ;D ...άσε που χαλάει η τρομπα βενζινης και μετά θές luthier ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδιά μέχρι προχθές έπαιζε top στο ταμπλό η Volvo. Τώρα που πάω να κλείσω μου το γυρνάτε σε Ferrari; Πάρτε θέση επιτέλους Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδιά μέχρι προχθές έπαιζε top στο ταμπλό η Volvo. Τώρα που πάω να κλείσω μου το γυρνάτε σε Ferrari; Πάρτε θέση επιτέλους Πάρτα από Τhomann...έχεις δικαίωμα επιστροφής 30 ημερών! 8) ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Πάρτα από Τhomann...έχεις δικαίωμα επιστροφής 30 ημερών! 8) ;D σοστος ο φιλως. θα δοκιμάσο στη Κιφισίας πουχι Volvo μαγαζι και θα τσιμπήσο από Τομαν. ιπαρχει άλλος που θέλει από Τομαν να γλιτώσουμε μεταφορικα; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Εγώ θέλω λάστιχα φίλως έχο ακούσι πως από γερμανία είναι πιο φθηνά γιατί εδο είναι κλευτες... Καμια γνώμη? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Εγώ θέλω λάστιχα φίλως έχο ακούσι πως από γερμανία είναι πιο φθηνά γιατί εδο είναι κλευτες... Καμια γνώμη? Παρε πρεζίσιον Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Τα πρεσιζιον δεν ειναι καλα λαστιχα φιλως,μιλησα πριν απο λιγο με Φερραρι και μου ειπανε οτι δεν εχουν καλο του τανγκ... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Τα πρεσιζιον δεν ειναι καλα λαστιχα φιλως,μιλησα πριν απο λιγο με Φερραρι και μου ειπανε οτι δεν εχουν καλο του τανγκ... ;D Αμα είσαι άχετως φιλως δεν μπορώ να κάνω κάτι... Εγώ έλεγα για μηχανή... τι να το κάνω το του τανγκ? εγώ θέλω μπουμ μπουμ... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Για μπουμ μπουμ πρεπει να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε Luthier....αλλοιως θα σε κλεψουν και θα σε βιάσουν και δεν ειμαστε για τετοια. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση