sotos9 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα σε ολους, μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να γραψω τον μετρονομο στο κομματι που κανω export απο το cubase. Θελω να γραψω οδηγο(κιθαρες) για τον ντραμερ αλλα θελω να ακουγεται και ο μετρονομος. Ευχαριστω. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα! Κλασικό πρόβλημα, είχα απαντήσει και σε παλιότερα ποστ! Well, δεν μπορείς! τουλαχιστον μεχρι το cubase 5. Αυτό που κάνουν όλοι ειναι να φτιάξουν ενα κανάλι Midi να φορτώσουν ενα vst που έχει ήχο μετρονόμου και γράφουν τα χτυπήματα του μετρονόμου και το κάνουν export παρεα με τον οδηγο. All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα! Κλασικό πρόβλημα, είχα απαντήσει και σε παλιότερα ποστ! Well, δεν μπορείς! τουλαχιστον μεχρι το cubase 5. Αυτό που κάνουν όλοι ειναι να φτιάξουν ενα κανάλι Midi να φορτώσουν ενα vst που έχει ήχο μετρονόμου και γράφουν τα χτυπήματα του μετρονόμου και το κάνουν export παρεα με τον οδηγο. Πολυ σωστος, 1.φτιαξε ενα midi καναλι, 2.επελεξε να ειναι το 10 καναλι που ειναι το GM (general midi) drum καναλι, 3.Στο output δηλ να γραφει windows wavesynth GM (κατι τετοιο) 4.και βρες σε ποιο πληκτρο ειναι πχ το sidestick και 5.κανε export μαζι του Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 ο σερβερ τα έπαιξε μου πόσταρε λαθος απαντηση σε λάθος θέμα... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 στη cubase sx γίνεται? εννοώ όχι σε πατέντα στυλ, σε κανονικό. www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω ολους... θα το δοκιμασω.. keep rocking. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Αν κάνεις record το συνολικό σου output...? δεν είναι το ίδιο? δηλαδή σε κάποιο κανάλι που θα δημιουργήσεις, ενω γίνεται playback του κομματιού να γίνεται recording όλου του output... λέω εγω τώρα... δεν είμαι και σχετικός, μπορεί να λέω βλακεία, αλλά νομίζω το είχα κάνει στο παρελθόν και λειτουργησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Αν κάνεις record το συνολικό σου output...? δεν είναι το ίδιο? δηλαδή σε κάποιο κανάλι που θα δημιουργήσεις, ενω γίνεται playback του κομματιού να γίνεται recording όλου του output... λέω εγω τώρα... δεν είμαι και σχετικός, μπορεί να λέω βλακεία, αλλά νομίζω το είχα κάνει στο παρελθόν και λειτουργησε. Παλια στα αρχαια χρονια που ειχα μια creative sounblaster platinum, ειχε επιλογη "what you hear, και ο,τι εβγαινε απο το output, γραφοταν. Αλλά με το cubase που επιλεγεις με F4 το rout των εξοδων, και κανει mixdown, παιρνει το μετρονομο, γιατι βγαινει απο εξοδο αλλη. Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Αν βάλεις ένα καλώδιο από το ένα output της κάρτας ήχου στο line in και κάνεις record? (δεν το χω δοκιμάσει προσωπικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Γιατί δεν δοκιμάζεις να δημιουργήσεις ένα κανάλι ενός μέτρου με τύμπανα που θα το κάνεις λούπα για όλο το κομμάτι; ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση