morello Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 πολυ καλη κιθαριτσα το μονο που θελει αμεσως αλλαγμα ειναι οι μαγνητες γιατι αυτοι που εχει ειναι για πεταμα...με αλλους μαγνητες πεταει... I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezas Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 εχω παιξει με τουτη!ναι ειναι πολυ καλο και τιμιο αγριο οργανο!και φυσικα φευγουν οι μαγνητες!για τα λεφτα της ειναι πολυ καλη!και με ενα σετακι gfs.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Έχετε καμιά καλή πρόταση για μαγνήτες ; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Έλα τι γίνεται ; Κανείς δεν ξέρει ; :( :( :( :( Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morello Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 εγω σου προτεινω emg...81 κ 85 ή 81 κ 60...εγω εχω την rgt42 http://www.thomann.de/gb/ibanez_rgt42_dx_bp.htm και με emg σκοτωνει...φυσικα υπαρχουν παρα πολλοι ακομα που ταιριαζουν οχι μονο σε active αλλα εγω δεν εχω να σου προτεινω κατι γιατι δεν το εχω ψαξει σιγουρα θα σου πουν αλλα παιδια... I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezas Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 σε πολλες ιμπανεζ εχω δοκιμασει πολλους μαγνητες!προτεινω tone zone+air norton και αν βαλεις και push pull ποτενσιομετρα να τους κανεις και μονους πιστεψε με θα παιζεις τα παντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Τι μουσική παίζει ο φίλος σου; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonata-Arctica Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2006 Χαιρετώ την παρέα! Κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα αγοράσω κι εγώ κιθάρα και είμαι ανάμεσα στη συγκεκριμένη Ibanez, και σε μια Jackson dk2m σε άσπρο χρώμα. http://www.thomann.de/gb/jackson_dk2m_dinky_sw.htm Ποιά η γνώμη σας ? Στην Ibanez θα αλλάξω σίγουρα μαγνήτες, active emg μάλλον. Στην Jackson μπορει και να μην αλλάξω αν μ αρέσουν, έχει τους s.d. td-4 jb (bridge) & sh2n jazz (neck). Με ενδιαφέρει πιό πολύ η ποιότητα του οργάνου. Ευχαριστώ! Υ.Γ Το θεώρησα άσκοπο να ανοίξω καινούργιο ποστ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezas Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2006 αν απαντησω θα λετε οτι παιρνποσοστα απο την ιμπανεζ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2006 Δύσκολη επιλογή.Η Ibanez μου αρέσει περισσότερο και έχει πιο μοντέρνα specs.Και αν βάλεις όπως λες και EMG θα κάνεις τη δουλειά σου άψογα.Η Jackson είναι Jackson όπως και να έχει όμως. :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση