grego_nisyros Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον χωρις πολλα πολλα...αποφασισα να ψαξω λιγο τις τιμες στα ελληνικα καταστηματα και κατεληξα σε ενα που μου φανηκε οτι με συμφερει.εκανα την παραγγελεια και οταν ειδα το τιμολογιο μου ειχανε χρεωσει τα παντα απο 2 εως 3 ευρω πανω.μιλαμε για χορδες,καποταστο και τετοια ψιλοπραματα.λοιπον τι λετε πρεπει να τους κραξω η να παω και να "ζητησω" τα λεφτα μου πισω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Μήπως οι τιμες που εβλεπες ήταν χωρίς ΦΠΑ; Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grego_nisyros Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 οχι.ηταν με φ.π.α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 λοιπον τι λετε πρεπει να τους κραξω η να παω και να "ζητησω" τα λεφτα μου πισω; Κι εγω ξαναλέω ότι το να σιωπάς και να προσπερνάς είναι συνενοχή..... Αδιάφορο μου είναι το τι θέλει ο καθένας και τι έχει στο μυαλό του.... Κράξιμο και φτύσιμο στα μούτρα...να δεις το ξανακάνει??? ...πάρε και το Σατανά μαζί ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Δεν μας λες το συνολικο ποσο που σου χρεωσαν και ποσο θα επρεπε να σου χρεωσουν? Τα εξοδα αποστολης/αντικαταβολης φανταζομαι τα εβαλες στην τελικη τιμη, ε? :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grego_nisyros Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 στις χορδες ακουστικης απο 16€ που γραφει στο site τους μου τις χρεωσανε 18.40 το σετ. στις ηλεκτρικης απο 5.70 μου τις χρεωσανε 6.40\το καποταστο απο 12 το χρεωσανε 15... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Επρεπε ηδη να τους ειχες παρει τηλ. και να τους ειχες ρωτησει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Πάρε τηλέφωνο και απείλησε.Φοβέρα θέλουν! :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 στις χορδες ακουστικης απο 16€ που γραφει στο site τους μου τις χρεωσανε 18.40 το σετ. στις ηλεκτρικης απο 5.70 μου τις χρεωσανε 6.40\το καποταστο απο 12 το χρεωσανε 15... Αμα κανεις τις διαιρέσεις, μαλλον για ΦΠΑ μοιαζει.. η αποδειξη δε τα γραφει αναλυτικα; Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Προσπαθούμε να εξηγήσουμε σε έναν άνθρωπο τι πλήρωσε, υπερασπιζόμενοι ένα κατάστημα που δεν κατονομάζεται, άρα δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Πολύ πλάκα. Ο άλλος τον παρότρυνε να τους φοβερίσει κιόλας. :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση