Προς το περιεχόμενο

Κριση και αισχροκέρδεια στα μεταχειρισμένα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειχα δει μια αγγελια που μια κοπέλα πούλαγε προσφατα ενα τριτον le 76 στο προνομιακό ποσο των 2500 ευρω περιπου αν θυμαμαι καλα.

Ηθελα να παρω τηλέφωνο , να κλεισω ραντεβου για να το δοκιμασω και να έχω χρήματα monopoly να τα βγάλω οταν ενθουσιασμενος θα παραδεχομουν οτι πραγματι ειναι σε αριστη κατασταση , με ικανοποιεί και το θέλω. έτσι για να δω την εκφρασή της.

θεούλης (με τη μοναδική λάμψη  8) )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 94
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Στις πατάτεςνα δεις τι γίνεται.Αυτό το Νευροκόπι κοντεύει τα 4 .000. 000 στρέμματα πια.

Στα όργανα θα κολλήσουμε; Πάντως, ακόμα υπάρχουν αγοραστές. Για αυτό υπάρχουν και τέτοιες τιμές.

Και για τον παραπάνω, να ενημερώσω ότι πωλήθηκε προχτές Korg Triton LE 61 στα 1.000 ευρώ επειδή είχε κάτι ήχους από Νταραχτόπουλο (τυχαίο το επώνυμο). Πωλητής κονόμησε.

www.sonicspace.gr

Ειχα δει μια αγγελια που μια κοπέλα πούλαγε προσφατα ενα τριτον le 76 στο προνομιακό ποσο των 2500 ευρω περιπου αν θυμαμαι καλα.

Ηθελα να παρω τηλέφωνο , να κλεισω ραντεβου για να το δοκιμασω και να έχω χρήματα monopoly να τα βγάλω οταν ενθουσιασμενος θα παραδεχομουν οτι πραγματι ειναι σε αριστη κατασταση , με ικανοποιεί και το θέλω. έτσι για να δω την εκφρασή της.

τόσο της είχαν πει ότι άξιζε!.... εμενα έτσι μου είπε....

όσο για το αρχικό ποστ εμένα μου φαίνονται φυσιολογικές οι τιμές πάντα στην ελλάδα στα εγχώρια μαγαζιά τα ποσοστά κέρδους τόσο παίζανε.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• Administrator

Διευκρινίζω πως ο ΟΡ αναφέρεται στις αγγελίες μεταχειρισμένων.

Η αλήθεια είναι πως μου εχουν πεταχτει τα ματια καποιες φορές απο τιμές στις αγγελίες. Δεν μπορεί λες... για να το πουλάει ο τύπος ακριβοτερα κι απο καινούργιο, πρέπει να κοστολογεί και τον συλλεκτικό ιδρώτα του που άφησε επάνω στο όργανο...

Απο την άλλη βλέπω τις αγγελίες αυτές να χρονίζουν ή να κατεβαίνουν  οι τιμές δειλά - δειλά καθε δεκαπενθήμερο, μέχρι που βαριέται και τις αποσύρει ο πωλητής.

Ο χώρος για τα σχόλια ήταν όντως χρήσιμος για τέτοιες περιπτώσεις αλλά κάποιοι είναι πιό "περιπτώσεις" και τρόλαραν, έβριζαν και γενικά έκαναν κακή χρήση. Κρίμα.  

Live and let Live.

το συγκεκριμενο triton επειδη το αγαπάω και εγω το μικρο του αδελφακι εχει ανεκτημιτη αξία για εμένα. Εμένα αμα με ρώταγες (υποκειμενικα ετσι ) θα σου έλεγα οτι αξιζει ολο το χρυσαφι της γής. Αλλα οσο και να της πουνε, θα μπορουσε να κανει τον κοπο να το ψαξει λιγο.

Μπορει ομως και να μην φταιει.

Αυτο που νομιζω παντως ειναι οτι τα πραγματα ειναι πολύ καλύτερα απο τις παλιοτερες εποχές στην ελληνική αγορα που πουλαγαν (εως και) 3 η 4 φορες την αξια του ακομα και τον καινουργιο μουσικο εξοπλισμο (δεν ξερω αν ηταν στυγνη αισχροκερδια η και ηταν αλλες οι διαδικασιες και τα εξοδα των εμπορων εκεινους τους καιρους, εγω δεν ειμαι εμπορος, δεν ξερω, εγω σκλαβος ημουν μια ζωη, αν και νομιζω οτι επαιζε και η αισχροκερδια και λογω αγνοιας του καταναλωτικου κοινου ιδιαιτερα στην προ internet και EE εποχη).

Εγω αν θελετε να κανετε προσφορα στο triton le κατω απο 200.000 δεν συζηταω (και μονο που στη θεση της μαρκας στην προσοψη εχει ειδικης παραγγελιας αυτοκόλλητο με το λογότυπο cos_dr αυτο δινει στο όργανο απίστευτη συλλεκτική αξία. Δωστε μου εσεις 200.000 ευρω και θα σας δωσω οτι ηχο υπαρχει για το οργανο, σας κάθομαι κι ολας αν ειστε ωραιοι λολ)

--of topic--

Παντως ενα ρολοι citizen ecodrive που πηρα περσι εδω μου το πουλαγαν 400 ευρω με την εκπτωση που εκανε το μαγαζι και μου ελεγε πριν το πεις πουθενα στη Ερμου κοντα. Το πηρα απο το creation watches 168 ευρω με τα μεταφορικα και ηρθε στο γραφειο σε 2 μερες. Εγω να αντιληφθω οτι ο εμπορος εχει εξοδα, ενοικια, βιτρινες, υπαλληλους κλπ και να το επαιρνα απο εκει. Αλλα οταν μου πετσοκοψαν το μισθο εμμεσα και αμεσα και πλεον ουτε καν μου τον δινουν και ειμαι εργαζομενος ανεργος, οταν με τρελαναν στους φορους, οταν δεν παω πια ουτε μια βολτα, μετραω τα τσιγαρα, στερω απο το παιδι μου, εχω τρελαθει μεσα στο σπιτι μου που απειλουν να μου το παρουν και ας μην εχω στεγαστικο, ολοι γυρω μου ειναι αγχωμενοι και μου μιλανε για τα προβληματα τους και με αναγκαζουν και εγω να λεω τα δικα μου, και ολη μερα ειμαι εδω ΜΕΣΑΑΑΑΑ στο ΣΠΙΤΙΙΙΙ. Τι ζητησα? Κυκλοφορώ με τρυπια σώβρακα πλέον και αδειες τσεπες και δεν εκανα οικονομικές ακρότητες.  Ενα ρολοι δεν μου αξίζει μετα απο 20 χρονια δουλειας, που προσεφερα οντας χρηστός  πολίτης? Που υπηρέτησα την πατρίδα? Μετα απο το διαβασμα που εριχνα μικρος? Που με στεναχωρεί η γυναίκα μου?  Γιατι να το παρω 400 και να μην το παρω 168? εμενα ποιος με σκεφτεται?  μιαου

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Αυτο το συνδρομο το ψιλοεχουν οι Θεσσαλονικεις.Οχι μονο στην αγορα μουσικων οργανων ΓΕΝΙΚΑ σε ολες τις συναλλαγες τους.Δεν ειναι κλεφτες παντως αν θελεις αγοραζεις .απλα αυτα τα οργανα θα μεινουν απουλητα και κακο του κεφαλιου τους.Εχω σταμπαρει και καποιους που (οχι μονο απο Θεσ/νικη ) που πουλανε πιο ακριβα η κοντα στην τιμη του καινουργιου.Σε αυτους εστειλα μηνυματα εξηγωντας τι τρεχει στην αγορα (ενας δυο το καταλαβαν και μειωσαν αισθητα οι περισσοτεροι ομως δεν πτοηθηκαν ) >:(

Αυτος που περναει για βλακα τον αλλο ειναι συνηθως ο βλακας!!!

Απο την αλλη δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να αγορασουμε απο καποιον με ψηλες τιμες ,υπαρχουν και αλλοι που πουλανε σε λογικα πλαισια η κανω λαθος;;, ;D ;D ;D

Γενικα, η τιμη που ζητα ο καθενας ειναι καθαρα ΔΙΚΟ ΤΟΥ θεμα. Δεν καταλαβαινω οι υπολοιποι γιατι σκυλιαζουμε? Μηπως γιατι θελουμε να του το παρουμε οσο εμεις ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πως πρεπει να ζηταει? Στην τελικη, λιγη υπομονη θελει, ο χρονος ειναι καλυτερος ρυθμιστης. ΘΑ το ριξει σιγα σιγα (αν εχει αναγκη) ή θα το αποσυρει ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να το "σκοτωσει", βρε αδερφε...

Το να τον παιρνουμε τηλεφωνο και να τον "κραζουμε" δεν οδηγει πουθενα, απλα γινομαστε κι εμεις το ιδιο ΦΑΙΔΡΟΙ με τον πωλητη.

Προφανως δεν αναφερομαι στις ΑΣΤΕΙΕΣ περιπτωσεις που ζητανε περισσοτερα ή ιδια με οσο κανει καινουριο.

Και κάτι ακόμα που νομίζω ότι πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν, ή τουλάχιστον, από όσο έχω καταλάβει προσωπικά για την αγορά των μεταχειρισμένων: πολλές φορές ο πωλητής ενδεχομένως μπερδέυει την αντικειμενική αξία που έχει το προϊον του με την αξία που είχε όταν αυτός το αγόρασε.

Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει ιδιαίτερα στις εδώ αγγελίες, αλλά ειδικά για προϊόντα που αφορούν στην ψηφιακή τεχνολογία δυστυχώς τα πράγματα εξελίσσονται τόσο γρήγορα που ακόμα κι αν έδωσες για κάτι πχ 3000€ για να το αποκτήσεις πριν 10 χρόνια -πλην ορισμένων εξαιρέσεων- αυτο, όπως και ναχει, δεν μπορείς να το δώσεις πάνω από 1000€ σημερα βαριά.

αχαχαχαχαχαχ

θεούλης (με τη μοναδική λάμψη  8) )

έτσι :)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου