Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Ώρες ώρες, γράφω ενστικτωδώς χωρίς πολλή πολλή σκέψη.Ποτέ το ένστικτό μου δεν με πρόδωσε. Η πρότασή μου ισχύει. Μετά τις 20 Νοεμβρίου, το gear μου θα είναι έτοιμο. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Ώρες ώρες, γράφω ενστικτωδώς χωρίς πολλή πολλή σκέψη.Ποτέ το ένστικτό μου δεν με πρόδωσε. Η πρότασή μου ισχύει. Μετά τις 20 Νοεμβρίου, το gear μου θα είναι έτοιμο. θα χαρω να σε γνωρισω απο κοντά πραγματικά. Απο εκει και περα at your own risk λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 θα χαρω να σε γνωρισω απο κοντά πραγματικά. Απο εκει και περα at your own risk λολ Σημείωσε το ημερολόγιό σου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Άνθρωπα με τη μοναδική λάμψη, γνωρίζεις πως δεν αρέσκομαι σε τέτοια μουσικά ιδιώματα, λογικά λοιπόν ούτε σε σχέση με τη μίξη τους μπορώ να εκφράσω γνώμη. Το οβίνδεον με άρεσε, επίσης με συγκίνησε η συνεργάτης σου η χορεύτρια που έφυγε με το άλογο, ίσως δεν με έχει γνωρίσει ακόμα και είναι απογοητευμένη από τους άντριδες γενικώς και ειδικώς. Ένα πράγμα δεν με άρεσε, τα μπουζουκογυρίσματα, συνολικά σαν αίσθηση με φάνηκε καλό . Δώκε πόνο No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Τωρα σε θυμήθηκα ρε. Ειχε παιξει ενα live στη Θεσ/νικη με το ψευδωνυμο Jean Michel Jarre ;D Σε κατάλαβα απο τη μουσική σου :P Ευγε...πρωτοποριακά παλιομοδιτικο, με την καλη έννοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 εδω η trance,η ambient , μεχρι και dubstep αρχιζουν να ειναι παλιομοδιτικες, γι αυτο επενδυσα στο videoclip , μιας και καποιοι θα το ακουγατε ετσι κι αλλιως και ξερω οτι εσεις οι εκλεκτοι συναδελφοι αδελφοι μουσικοι λογω ιδιότητας δυσκολο εως ακατορθωτο να εντυπωσιαστειτε (οπως και εγω δηλαδη) ιδιαίτερα σε αυτό το στύλ, τουλαχιστο να δειτε κατι πρωτοτυπο εκει.... που και εκει....... χαχαχ ευχαριστώ παντως neeq!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 We are proud to present you exclusively (world premiere) cos_dr 's new clip "aufchenalgia" in a special video clip edition created by the artist himself for noiz. Διατίθεται και σε audio εκδοση. Και εμείς είμαστε υπερήφανοι που είχαμε την τιμη να είμαστε από τους πρώτους που είδαν το εκπληκτικό αυτό βίντεο κλιπ. Σε αντίθεση με τον θείο Σαμυ (Uncle Sam :)), το διάλειμμα στο 1:10 με 1:40, με το "Πάμε" και τ´αλόγατα, μου αρέσει ιδιαιτέρως. Άριστο, thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Συγχαρητήρια,πολύ ωραίο κομμάτι ,πολύ ωραίος ο ήχος,από τις καλύτερες μίξεις που έχω ακούσει. Η ατάκα "άει μαζέψου" με το μπουζούκι πολύ πετυχημένη. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 @dinosp εγω ειμαι υπερήφανος που συμμετέχω σε αυτή την τόσο αξιόλογη μουσική κοινότητα. Ειμαι υπερήφανος για όλους σας λολ ακόμα και για τον ΑΓΓΕΛΟΣ. @kbasilis thank you!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση