Dreamdancer Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Ίσως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψουμε με μια λέξη το γρήγορο παίξιμο και το ένα σύνολο τεχνικών!Δε μας είπες όμως εσύ τους δικούς σου! :) Nα σου πω λοιπον μερικους απο τους δικους μου αγαπημενους-οχι shredders αλλα γενικα-κιθαριστες που μου ερχονται στο μυαλο τωρα:Vinnie Moore,Tony Macalpine,YJM,John Sykes,Richie Kotzen,Satriani,Marco Sfogli,Andy Timmons,Jan Cyrka,George Lynch,Vito bratta κτλ κτλ κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Κατά τη γνώμη μου εξ αρχής ήταν μελωδικός στο παίξιμό του εκτός από γρήγορος.Και γενικότερα δεν ανεβοκατέβαινε κλίμακες αλλά έβρισκε πολύ ωραία περάσματα. ;) Σαφώς.Απλά θεωρώ πως μέχρι και το "Flying...",το γρήγορο τεχνικό στοιχείο ήταν και πιο έντονο και πιο συχνό στο παίξιμο του. Από 'κει και μετά,χαλάρωσε κάπως και την είδε πιο blues/jazz/fuzion...Nαι,όλα αυτά μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
C.black Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Guthrie Govan 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Αυτος ειναι ο καλυτερος απο ολους ΣΙΚΕ.... 8) 8) .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Σαφώς.Απλά θεωρώ πως μέχρι και το "Flying...",το γρήγορο τεχνικό στοιχείο ήταν και πιο έντονο και πιο συχνό στο παίξιμο του. Από 'κει και μετά,χαλάρωσε κάπως και την είδε πιο blues/jazz/fuzion...Nαι,όλα αυτά μαζί. Σωστός. Συμφωνώ μαζί σου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Paul Gilbert Παιχταράς Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosgeorgiad Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Ο τύπος είναι εκνευριστικός.Πραγματικό χάσιμο χρόνου όλο αυτό!!Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να φτάνουμε την τεχνική μας στο επίπεδο που θέλουμε ώστε να μπορούμε να εκφραστούμε πιο εύκολα.Φτάνει πια η πτήση του μπάμπουρα! ;D Λάθος.....Η πτήση του ΚΑΓΚΟΥΡΑ είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Μου αρέσουν πολύ τα aeolian περάσματά του,καθαρά με alternate picking. Ετσι οπως το γραφεις ακουγεται σαν κατι εξωτικο, ενω στην πραγματικοτητα ειναι η φυσικη μινορε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Ετσι οπως το γραφεις ακουγεται σαν κατι εξωτικο, ενω στην πραγματικοτητα ειναι η φυσικη μινορε ;D Πες την όπως αγαπάς,aeolian εγώ την έμαθα,ως mode τη minor κλίμακας!! ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosgeorgiad Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Μαλλον ως mode της ματζόρε εννοεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση