Προς το περιεχόμενο

Ποιός είναι το δικό σας rock σύμβολο?

fusiongtr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω ακριβώς για το σύμβολό μου γιατί ενώ έχω πολλούς αγαπημένους, δεν έχω σύμβολα.

Αν θα πρεπε όμως να απαντήσω (δεν χρειάζεται να απαντήσεις Κώστα, κάνε καμιά άλλη δουλειά) όμως θα έλεγα ότι βασιλιάς είναι ο Keef καθότι είναι από αυτούς που έδειξαν πως γίνεται και είναι ακόμα εκεί.

Όντως θεωρώ στο στενό μυαλό μου ότι οι, Gallagher, SRV, Hendrix, Gillan, Townsend, Plant, Morisson, Lord, Mozart, Lemmy, Lynott, Joplin, Iggy, Little Richard, Springsteen, Neil Young, Bon Scott, Lou Reed, Presley, Bowie, Lennon, Vicious, Kiedis, Vader, Hetfield, Angus Young, Jerry Lee Lewis, Strummer, Jagger και δεκάδες άλλοι μπορούν να θεωρηθούν ροκ (ότι κι αν σημαίνει αυτό) σύμβολα, ινδάλματα, περσόνες, τοτέμ, και ότι άλλο θέτε.

Αλλά σίγουρα δεν θα έβαζα ας πούμε Drake, Knopfler, Stipes, Vai, άσχετα πόσο πολύ (αν) μου αρέσουν.

Εγώ τουλάχιστον.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 158
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Μια απορία: Ποιός είναι ο Keef ?

Σοβαρά ρωτάω!

Το έψαξα αλλά μου βγάζει αυτόν:

http://en.wikipedia.org/wiki/Chief_Keef

Σίγουρα δεν λέτε αυτόν :P

Δεν δηλώνω εγκυκλοπαίδεια της ροκ αλλά μέχρι τώρα όλα τα ονόματα τουλάχιστον τα είχα ακουστά!

Μια απορία: Ποιός είναι ο Keef ?

Keith Richards (αλλά με πγοφογά και υποννοούμενα)  ;) ;D

Keith Richards (αλλά με πγοφογά)  ;) ;D

Ούφ μου έφυγε ένα βάρος!  ;)

Για μια στιγμή νόμισα ότι ξύπνησα σε ένα παράλληλο σύμπαν πού ο 18χρόνος Chief Keef θεωρείται ροκ σύμβολο.  ;D ;D

Για να είμαι και όν τόπικ...

Hetfield. ok δεν μπορώ να πώ ότι  έχω κάποιο σύμβολο μίας και αλλάζω γόυστα και μουσικές αγάπες πολύ συχνά τώρα τελευταία. Αλλά τουλάχιστον ο Hetfiled έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδία μου αφού το whenerver i may roam πριν 20 (πάνω κάτω) χρόνια με έκανε να αντιγράψω τις κασέτες μου με Πασχάλη, Πωλίνα και Αλέξια και να γράψω Metallica, Maiden, Nirvana κτλπ κτλπ

ΥΓ. Βοήθησε και λίγο το run to the hills άφου και αυτό ήταν στην ίδια compilation κασέτα αλλά οι mainde έχουν λίγο ξεφτίσει στην συνείδησή μου

ΥΓ2. Συγνώμη για της αναφορές μου σε πειρατικό υλικό!  :P :P ;D

Υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει ζήσει (και συνεχίζει να ζει) κάνοντας όλων των ειδών τις καταχρήσεις (sex, drugs and .... whatever), που είναι άμεσος και ακατέργαστος όσο δεν πάει, που βγαίνει στην σκηνή χωρίς να κάνει κανένα show, αλλά δεσπόζει με την παρουσία του σαν γίγαντας, που παίζει straight old fucking rock 'n' roll όπως αυτός το αντιλαμβάνεται.

Ένας άνθρωπος που η γενικότερη παρουσία του, με κάνει να θεωρώ ότι έχει όλα αυτά που χρειάζεται να έχει κάποιος για τον χαρακτηρίσω ως "σύμβολο".

Και εγώ τον Lemmy θα έλεγα, όχι ως "προσωπικό" μου σύμβολο, γιατί ούτε εγώ έχω (πια) τέτοια, αλλά ως προσωποποίηση του "ροκ τρόπου ζωής" όπως τον είχα/είχαμε στο μυαλό μας πιτσιρικάδες.

Ένας Αλέξης Ζορμπάς από την Ουαλία...

Ο Keef δεύτερος, έτσι για να μάθει που πήγε κι έγινε superstar. ;D 

Something Wicked This Way Comes

Και εγώ τον Lemmy θα έλεγα, όχι ως "προσωπικό" μου σύμβολο, γιατί ούτε εγώ έχω (πια) τέτοια, αλλά ως προσωποποίηση του "ροκ τρόπου ζωής" όπως τον είχα/είχαμε στο μυαλό μας πιτσιρικάδες.

Ο Keef δεύτερος, έτσι για να μάθει που πήγε κι έγινε superstar. ;D 

Με αυτό ακριβώς το πνεύμα άνοιξα αυτό το thread.

Ούτε εγώ έχω "σύμβολα".

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Andreas Papandreou (παραλίγο να ρίξει το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα τότε με το δημοψήφισμα)

Ο ποιος????Που εκανε τι???????

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Μετά απ' αυτό

fenriz.png

είστε όλοι φλώροι  ;D ;D ;D

να προσθέσω και τον

2127259-phil-anselmo-617-409.jpg

κυρίως για να αποδείξω πόσο, μα πόσο φλώροι είστε.  ;D ;D ;D ;D

Φλώροι........

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Γιατί Ουαλία;

Ο Lemmy είναι και από τους λίγους heavy rock stars που δεν έχει κανένα πρόβλημα να αυτοπαρωδείται.

Οι διαφημίσεις με τη μπύρα, τα Kit-Kat, British Telecom (πρέπει να την βρω αυτή τη διαφήμιση), η κορυφαία εμφάνιση στο επεισόδιο Bambi των Young Ones, στο Airheads, μπορεί να είναι και τρόπος να πληρώσεις την εφορία αλλά προφανώς δεν έχει κόλλημα να παίξει και με το image του.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου