Προς το περιεχόμενο

Ποιός είναι το δικό σας rock σύμβολο?

fusiongtr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά απ' αυτό

είστε όλοι φλώροι  ;D ;D ;D

να προσθέσω και τον

"Insert anselmo image here"

κυρίως για να αποδείξω πόσο, μα πόσο φλώροι είστε.  ;D ;D ;D ;D

Φλώροι........

Όπα! Φίλος δεν σε βρίσαμε... ακούς εκεί φλώροι, έγω ακούω Mayhem για να ξυπνήσω όμορφα το πρωινό!

Εξάλου το thread λέει καθαρά. rock σύμβολα

Είναι σύμβολο ο Phil...??? O Phil ρε είναι ίνδαλμα, είναι μεγαλείο είναι ΙΔΕΑ...

;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 158
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Παρακαλω λιγο σεβασμο σε εναν απο τους μελωδικοτερους κιθαριστες ολων των εποχων, στον ανθρωπο που αλλαξε την ηλεκτρικη κιθαρα και...............ανατιναξε επι σκηνης δυο μεγαθηρια του οργανου, Vai και Satriani !!!  ;D

Επι του θεματος, Slash! Ο τυπος επι χρονια ξυπναγε, και δεν ηξερε που βρισκεται και πως βρεθηκε εκει, ουτε ο ιδιος ουτε οι τρεις-τεσσερις γυναικες που κοιμοντουσαν διπλα του. Ασε που εχει γραψει κι ενα sweet child σολο, κι εχει παιξει κι ενα paradise city σολο!

Αν και κιμπορντάς, πιστεύω ότι η ροκ με την ηλεκτρική κιθάρα είναι κάτι όπως λέμε USA και Αμερική: δεν είναι το ίδιο αλλά για τον πολύ κόσμο είναι το ίδιο. Και βάζω τον πολύ κόσμο γιατί η/το ροκ ήταν και είναι για τον πολύ κόσμο...

Έτσι τέλος πάντων πρέπει να επιλέξω αυτόν που άλλαξε την ηλεκτρική κιθάρα.

Αβίαστα, Jimmy Hendrix.

Αγαπημένος μου βέβαια είναι ο J.S. - οπότε και πάλι... αβίαστα Jimmy Hendrix!  ;)

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε με τη συλλογιστική μου, πάντως πρέπει να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει ένα λογικό μονοπάτι σε όλο αυτό!  :)

Το παρόν thread είναι ενδεικτικότατο του γεγονότος γιατί, αν και το προσπαθώ κάμποσο, δεν μπορώ να "δέσω" με αυτό το forum. Ειλικρινά, το παλέυω και δεν παλεύετε...

"Γιατί εκείνος και όχι αυτός"

"χα,χα, δεν μιλάς σοβαρά"

"καλά, πόσων χρονών είσαι" και δεν συμμαζεύεται...

Και όλα αυτά από ώριμους (και καλά) μουσικούς και ανθρώπους...  ::) ::) ::)

-----------------------------------------------------------------------------------

Το προσωπικό μου rock είδωλο, είναι αυτός:

alice-cooper.jpg

Το παρόν thread είναι ενδεικτικότατο του γεγονότος γιατί, αν και το προσπαθώ κάμποσο, δεν μπορώ να "δέσω" με αυτό το forum. Ειλικρινά, το παλέυω και δεν παλεύετε...

Έλα ρε Έκτορα που δεν την παλεύεις επειδή σε 10 σελίδες θρεντ, ανέβηκαν και μερικά τέτοια ποστς. Δες το λίγο πιο χαλαρά. Δηλαδή στην πραγματική ζωή πώς την παλεύεις;

Something Wicked This Way Comes

Δεν ξέρω τι είναι το ροκ σύμβολο. Αυτό που ξέρω είναι ότι το μεγαλύτερο πουλί το είχε ο Χέντριξ και γι' αυτό έμεινε στην ιστορία και ΟΧΙ γιατί έπαιζε καλή κιθάρα και άλλες τέτοιες βλακείες. Κουλός ήταν, απλώς είχε θηριώδες πουλί. Όλα τ' άλλα είναι παραμύθια για ευαίσθητους.

Ενωμοτάρχης

Έλα ρε Έκτορα που δεν την παλεύεις επειδή σε 10 σελίδες θρεντ, ανέβηκαν και μερικά τέτοια ποστς. Δες το λίγο πιο χαλαρά. Δηλαδή στην πραγματική ζωή πώς την παλεύεις;

Δεν είναι μόνο αυτό το thread φίλε μου, σχεδόν σε κάθε thread (ακόμα και σε αυτά που είναι για τεχνικό εξοπλισμό) γίνονται απανωτές κόντρες γνώσεων, επιδείξεις εμπειρίας, προσπάθειες επιβολής απόψεων και συζητήσεις πολύ περισσότερο για την προβολή γνώσεων των συμμετεχόντων παρά για να βοηθηθεί αυτός που ξεκινά το thread. Συγνώμη, αλλά έτσι το εισπράτω...

Ναι οι κοτες, δεν παλευουν. Παλεψτε ρε! boxing.gif

χα,χα,χα! Σωστός για το γραμματικό μου λάθος! Θα το αφήσω ως έχει για να έχει νόημα το δικό σου.  8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου