fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Βρε, με ψωμί και αλάτι αντρωθήκαμε με το Γιακουμή στις σκαλωσιές..η φέτα και η ρακή ήταν για τους πλούσιοι..... Νίκο (Ξανθόπουλε) εσύ? :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Νίκο (Ξανθόπουλε) εσύ? :D ο Νίκος είναι το alter ego μου, το δεύτερο εγώ μου, ο λαϊκός μου ( :'( ) ήρωας...μακάρι ο Έλληνας να ήταν Νίκος, βρε..θα ήταν όλα πιο αγνά, πιο άδολα. 8) ;D ;D ;D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Ένα κρεμύδι, μερικές ελιές και μια φέτα χωριάτικο ψωμί. Τι άλλο να χρειάζεται ένας Έλληνας; 8) Σαν μια γατούλα που όπως λέει και μια θεία μου, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο φαγάκι και λίγη αγάπη... ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Θυμάσαι Νίκο τότε .... που ήσουν ξυπόλυτος? Που πηγαίναμε μαζί στην ταβέρνα και έπαιζεις κανένα τραγουδάκι στο μπουζούκι? Τότε που γούσταρες την αδερφή μου την Μάρθα? :D Ο Κώστας ο Καζάκος είμαι. ;D ;D ;D ;D Να τι θέλει ο Έλληνας, μπουζούκι. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Τα βασικά: σουβλάκι με μπόλικο τζατζίκι μπάλα στην τηλεόραση κάθε βράδυ Ρέμο μια χαμηλωμένη 316 (ή 318 αν ο γείτονας έχει 316) μια θέση στο δημόσιο ...και ένα σπιτάκι στο κύμα να ξεκουράζεται τα καλοκαίρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 @develec τα ειπες ολα !! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικά αρκούμαι με: - Ένα ψωροκεραμίδι να βάζω πάνω από την κεφάλα μου. - Μπύρα - Σουβλάκια - Το Korg Kronos ΑΑΑΑΑΑ, και για να μην ξεχνιόμαστε, κι αυτό: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 μπάλα στην τηλεόραση κάθε βράδυ την έκοψα 5-10 χρόνια τώρα Ρέμο Δεν ακούω μια χαμηλωμένη 316 (ή 318 αν ο γείτονας έχει 316) BMW δεν οδηγώ (ούτε έχω άλλωστε) μια θέση στο δημόσιο είμαι σε κινητικότητα εδώ και 40 χρόνια ...και ένα σπιτάκι στο κύμα να ξεκουράζεται τα καλοκαίρια δεν το έχω ούτε για περιουσία, ούτε για αμαρτία βέβαια Αυτό όμως... σουβλάκι με μπόλικο τζατζίκι με άφησε με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση