ex-cyclops Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Σιγα μη παω σε αλλεργιολογο...θα χτυπησω ενα διπιττο και μετα ενα φρεντοπαπαρινο και θα γινω μαγκας... ;D Αχαχαχα, φρεντο-τι; Αυτά είναι νέα κόλπα, δεν τα ξέρω. Μακριά από μας, είναι του σατανά. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Τι χρειαζεται ο Ελληνας; Μιλάω για όλους (μπορώ μεν αλλά λίγο δύσκολο γιατί άλλος θέλει Vogue και άλλος λυχνιόμετρο κι ο άλλος ξύλο και πάει λέγοντας και τι να πρωτοπρολάβω που πρέπει να κρατήσω και δυνάμεις γιατί Χριστούγεννα έρχονται και χω να κάνω παγκόσμιες διανομές) ή μόνο για την πάρτη μου; (λίγο δυσκολότερο καθότι αυτή η λίστα των επιθυμιών/αναγκών είναι μεγαλύτερη) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Εγω παντως ΕΚΛΕΙΣΑ ως Ελληνας. Η επιθυμια μου και το ΟΝΕΙΡΟ μου εγινε επιτελους πραγματικοτητα http://gr.news.yahoo.com/χρ-σταϊκούρας-στους-4-από-12-μήνες-μειώθηκε-095336479.html παω τωρα να αγορασω και κανα εξοχικο για να απλωνω την αριδα μου. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Πρόκειται για τεράστιο βήμα, αν σκεφτείς πόσο περίπλοκο είναι από τη φύση του το θέμα της ασφάλισης στο ελλαδιστάν σε βάθος χρόνου μιας εργασιακής ζωής 30-40 ετών, πόσο δαιδαλώδες και ευμετάβλητο είναι το σχετικό νομικό πλαίσιο και πόσο ανίκητη είναι γραφειοκρατία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Πρόκειται για τεράστιο βήμα, αν σκεφτείς πόσο περίπλοκο είναι από τη φύση του το θέμα της ασφάλισης στο ελλαδιστάν σε βάθος χρόνου μιας εργασιακής ζωής 30-40 ετών, πόσο δαιδαλώδες και ευμετάβλητο είναι το σχετικό νομικό πλαίσιο και πόσο ανίκητη είναι γραφειοκρατία. you are missing the point... ;D...δες ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟ λυθηκε το θεμα αυτο... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 you are missing the point... ;D...δες ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟ λυθηκε το θεμα αυτο... ;D ;D Εε καλά κι εσύ. Και μ' αυτό έχεις πρόβλημα; Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Οχι ρε τι προβλημα να εχω,αφου ειπαμε στο Ελλαδισταν ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ειναι η ζωη,εμεις οι υπολοιποι....στα κΣενα με τους βρυκολακες και τον....μη-ηλιο... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Οχι, με τον ΜΠΑΟΚ πρεπει να ειστε. Φηλος δεν ειμαστε ΜΠΑΟΚ αλλα ΜΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Οχι ρε τι προβλημα να εχω,αφου ειπαμε στο Ελλαδισταν ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ειναι η ζωη,εμεις οι υπολοιποι....στα κΣενα με τους βρυκολακες και τον....μη-ηλιο... ;D Δεν χρειάζεται να ανεβαίνεις στα κάγκελα ΚΑΙ όταν γίνονται σωστά βήματα. Η επιτάχυνση από 12 σε 4 μήνες ξεκίνησε, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να γίνει ταυτόχρονα για ΟΛΟΥΣ τους ασφαλισμένους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν κατάλαβες φίλος... Ο SF τσαντίζεται που υπάρχουν ακόμη συνταξιούχοι που στραγγίζουν το κράτος για τα χρήματά τους... ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση