Guru Nikolas Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν είναι αυτό που περιμένετε... Συνεργάζομαι με έναν καλιτέχνη, Κολομβιανό που μένει στην Ιαπωνία (σοβαρά τωρά) και ως εκ τούτου ΔΕ μπορεί να ανοίξει λογαριασμό στην Ιαπωνία (εξαιρετικά δύσκολο) και μου πρότεινε να τον πληρώσω μεσω western union. Έχω ξαναδουλέψει μαζί του, και έχει παραδόσει καταπληκτική δουλειά. Δεν είναι κλέφτης (αφού παρέδωσε την προηγουμενη δουλειά (και τον πλήρωσα τότε με paypal, αφού ήταν ακόμη Κολομβία) και επιπλέον δεν έχει ζητήσει προκαταβολή (λόγω της φύσης του project) και το ολικό ποσό είναι μάλλον μικρό... ΑΛΛΑ Western union = trouble. Σωστά; Όμως σε αυτή την περίπτωση είναι σαν να είναι αυτός ο πωλητής κι εγώ ο Νιγηριανός αγοραστίς. Σωστά; Οπότε αν θέλει western union και αφού υπάρχει καλό προηγούμενο... γιατί όχι Σωστά; Μη κάνω καμμία μπούρδα... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω ποιο στάτους και λειτουργίες έχετε, και ποιες αποδείξεις παίρνετε ή ζητάτε από τους συνεργάτες σας για παροχή υπηρεσιών όταν αυτοί είναι στο εξωτερικό, αλλά η Western Union χρησιμοποιείται για απλή αποστολή χρημάτων. Από όσο ξέρω δεν μπορεί να λειτουργήσει ως εμπορική δαπάνη, και βεβαίως ως αποστολή χρημάτων δεν ανακαλείται από την στιγμή που πραγματοποιηθεί. Κοινώς, μπορεί να μην δεις ποτέ το μουσικό έργο του μετά την πληρωμή, και δεν θα μπορείς να κάνεις και τίποτα. Αν θες, ζήτα το προκαταβολικά και τον πληρώνεις μετά την παράδοση, αλλά και πάλι μπορεί να κινηθεί εναντίον σου νομικά, λέγοντας πως η αποστολή χρημάτων της W. Union ήταν για κάποιον άλλο άσχετο λόγο. To "Western Union = trouble" αληθεύει μονάχα σε περίπτωση απάτης και λόγω της πολιτικής "μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται", αλλά κατά τα άλλα χρησιμοποιείται κάθε μέρα από χιλιάδες (και πάλι, για ΑΠΛΗ αποστολή χρημάτων, πχ. μεταξύ συγγενών από την μια χώρα στην άλλη). Για να αποφευχθεί η κατάχρησή του από επιτήδειους Νιγηριανούς πρίγκιπες (είναι και εκατομμύρια, ζωή να'χουνε ;D ) υπάρχουν δεκάδες προειδοποιήσεις στην αίτηση, και πολλές ασφαλιστικές δικλείδες (με άλλα λόγια, η ίδια η W. Union θα αρνηθεί να σε εξυπηρετήσει αν στην αίτηση δει κάτι που δεν πάει καλά). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Να μην ξεχνάμε κιόλας οτι σου τρώει ως προμήθεια και γυρω στο 10% του ποσού.... ::) ::) τουλαχιστον το.... 1999 που τη χρησιμοποίησα τελευταία φορά! .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Αν ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ στην ΙΑΠΩΝΙΑ (που μαλλον ειναι για να μην μπορει να ανοιξει λογαριασμο στο ταχυδρομικο τους ταμιευτηριο) θα εχει προβλημα ΚΑΙ με την Western Union ,ζητανε διαβατηριο και αδεια παραμονης ή το time stamp της εισοδου στο διαβατηριο και αν ειναι μεγαλυτερο απο 4 μηνες ερχονται οι μπατσοι....αν δεν ειναι παρανομος πες του να τσακιστει και να παει να ανοιξει ενα λογ-μο στην JAPAN POST BANK μονο το residence permit χρειαζεται.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Δε θα υπάρχει εμπορική συναλλαγή με την έννοια ότι δε χρειάζομαι τιμολόγιο... Άρα απλά ψάχνω να βρω τρόπο να του δώσω χρήματα ΑΦΟΥ τελειώσει την δουλειά! Αυτά που λες Νίκο, μπορεί να ισχύουν, αλλά σίγουρα δεν είναι πρόβλημα μου για να το λύσω... ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bronx Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Western union = trouble Απο δική μου εμπειρία,η μόνη περίπτωση όπου έχασα χρήματα ήταν μέσω western union...ας πρόσεχα.Η w.u. δε σου παρέχει ΚΑΜΙΑ εγγύηση οτι θα ελέγξουν όπως πρέπει την ταυτότητα του παραλήπτη.Το διαβατήριο μπορεί να είναι μέχρι και φωτοτυπία,είναι ο ιδανικός τρόπος συναλλαγής του κλέφτη.Προσωπικά θα χρησιμοποιούσα την υπηρεσία αυτή μόνο για να στείλω χρήματα σε γνωστό μου πρόσωπο..τώρα,αν έχεις αναπτύξει μια πελατειακή σχέση το ρίσκο σου είναι λίγο μικρότερο και η λογική λέει οτι δεν τον συμφέρει να σε κλέψει αλλά στηρίζεσαι απόλυτα στη διάθεσή του αλλά αυτό ισχύει για όλες τις συναλλαγές που γίνονται εκτός ebay/paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση