zade Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μου έκλεψαν πορτοφολι στο οποιο ειχα μαζί το αλεν γαι το σεταρισμα της γεφυρας της κιθαρας.Έχω μείνει χωρίς αυτό, παίζω ακόρντο και τρίζει ο τόπος μιας και δε μπορώ να ρυθμίσω. Σε σετ με αλεν που αγόρασα δεν υπήρχε αντίστοιχο. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Θανάσης Καλδής Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 υπάρχουν δύο είδη allen. τα ευρωπαϊκά που μετριούνται σε εκατοστά και τα αμερικάνικα που μετριούνται σε ίντσες. παρότι οι διαφορές τους είναι μικρές τα μεν δεν ταιριάζουν με τα δε, και υπάρχει περίπτωση αν χρησιμοποιείς λάθος allen να χαλάσεις ή το κλειδί ή τη βίδα. πάνε σε ένα κατάστημα που πουλάει εργαλεία και ζήτα σειρά allen ιντσών. μεμονωμένο δύσκολα να βρεις. The Bass Dredd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα Οπως ειπε και ο πιο πανω ;D θα χρειαστεις αλλεν σε ιντσες το σωστο μεγεθος ειναι .050 inches Αλλα στην αναγκη η δουλεια γινεται και με ενα κομματι απο χορδη (μι) μεγεθους .046 η και .050 Εγω ειχα αγορασει ενα σετακι αλλεν σε ινστες απο το music accessories, σε χρωματοπωλειο δεν ειχα βρει σε ιντσες :-\ http://www.musicaccessories.gr/ EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degustimus Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Φίλε μου επιδή είχα το ίδιο πρόβλημα και το έψαξα για τα fender θέλεις allen που να μετράνε σε ιντσες.Πηγα λοιπον συον Φανό με τα ηλεκτρονικα στην σολωμού και κάνιγγος και πήρα με 3 ευρώ σετάκι το οποίο κάνει και συγγεκριμένα το 3/16 σε ιντσες είναι το συνηθέστερο για fender.σε ευρωπαϊκο ειναι κάτι ανάμεσα στο 4.5 και το 5 mm.Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Φίλε μου επιδή είχα το ίδιο πρόβλημα και το έψαξα για τα fender θέλεις allen που να μετράνε σε ιντσες.Πηγα λοιπον συον Φανό με τα ηλεκτρονικα στην σολωμού και κάνιγγος και πήρα με 3 ευρώ σετάκι το οποίο κάνει και συγγεκριμένα το 3/16 σε ιντσες είναι το συνηθέστερο για fender.σε ευρωπαϊκο ειναι κάτι ανάμεσα στο 4.5 και το 5 mm.Ελπίζω να βοήθησα. Αυτο που περιγραφεις ειναι για το trussrod (βεργα), ο φιλος θελει για τα saddles στην γεφυρα...το μεγεθος ειναι αυτο που αναφερω πιο πανω. EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zade Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Παιδες ευχαριστω πολυ. Θα το τσεκαρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση