mustafank Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Αυτό το οποίο συμβαίνει είναι, ότι όλοι αυτοί, με των οποίων τη μουσική μεγαλώσαμε, να πεθαίνουν ένας ένας, αφήνοντάς μας χωρίς τους παιδικούς μας ήρωες. Είναι καταθλιπτικό, αλλά c'est la vie, υπό μια (κυνική) έννοια. Δε μ'αρέσει, όμως... :( τί να το κάνω, που είναι ζωντανοί μέσα από τη μουσική τους; mierda.... http://www.youtube.com/watch?v=3-Vy4VRRO30 https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drumplus Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Όσο ακούμε την μουσική του θα μένει για πάντα ζωντανός, ο ήρωας της νιότης μας που ποτέ δε μας πρόδωσε. Απλά έφυγε για ακόμη μια βόλτα στην άγρια πλευρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Αυθεντικος. Και μονο απο το αλμπουμ της μπανανας τον εκτιμω σαν τραγουδοποιό. RIP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχω λόγια. :'( Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Για μας που πικραθήκαμε με την απώλεια, ένα κομματάκι μπανάνα νομίζω είναι ό,τι πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχω λόγια Σε τέτοιες περιπτώσεις κι εγώ δεν έχω, ποτέ. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 RIP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Και το δικο μου RIP στο βιβλιο συλλυπητηριων :'( Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Μεγάλος δεν έφυγε, αλλά ούτε και μικρός, πάντως έζησε στο φουλ τα πάντα προσφέροντας πολλά πράγματα σε τούτου του ντουνιά τους μουσικόφιλους και μουσικούς. Εις ανάμνηση το λεπόν και καλό δρόμο νάχει. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 R.I.P. Lou Reed :( Κάποιοι τέτοιοι άνθρωποι με κάνουν να πιστεύω ακόμα, οτι οι beatles είναι ''υπερεκτιμημένοι''… anyway rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση