gdevelek Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Ψάχνω για γνώμες για τα ωδεία "Έρευνα" και "Όπερα", σε ό,τι αφορά κλασσικό πιάνο για αρχάριο ενήλικα. Όποιος έχει κάποια εμπειρία να καταθέσει θα βοηθήσει γιατί στο δίκτυο δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Τι ακριβώς ψάχνεις σα πληροφορία; Το ωδειο "Όπερα" αν δε κάνω λάθος, μου στέλνει email κάθε τόσο να σπρώξω τους μαθητές μου εκεί, κλπ... Μου ακούγεται ολίγον χωρίς "χαρακτήρα", χωρίς "προσωπικότητα", ότι είναι απλά ένα "μαγαζί" και τίποτε παραπάνω... Για το άλλο δε ξέρω τίποτα... Τι θες ακριβώς όμως. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Θέλω να μάθω ποιο είναι "καλύτερο" (σοβαρότερο, φιλικότερο, πιο επαγγελματικό, λιγότερο της αρπαχτής) για ένα ενήλικα που ενδιαφέρεται να ξεκινήσει πιάνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Άρα υποθέτω ότι ο ενήλικας δεν ενδιαφέρεται (τουλάχιστον άμεσα) να κυνηγήσει ένα χαρτί ή πτυχίο... Θέλει "απλά" να μάθει πιάνο. Σε αυτή τη περίπτωση νομίζω ότι ο ενήλικας πρέπει να πάει απ'το Ωδείο, να γνωρίσει τους δασκάλους και να δει ποιος του ταιριάζει. Τα μαθήματα μουσικής είναι ατομικά, οπότε το σε ποιό ωδείο είναι, κλπ, για έναν αρχάριο που δεν ενδιαφέρεται για χαρτιά, δε παίζει σπουδαίο ρόλο. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση