Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Σας παρουσιάζω ένα καινούριο κομμάτι που με ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες και το αποτύπωσα, ελπίζω, αξιοπρεπώς. Επειδή ξέρω ότι θα ζητηθούν και οι στίχοι: The answer's never easy for a question never asked it keeps you up and busy it keeps you fit and fast. But if you seek perspective some angle of the truth you start to play detective and before you even know you start falling down you're falling down you're falling down below. The process of acceptance the anatomy of acts renouncement and repetance analysis of facts. But if you're just arranging a thoughtful, flawless plan its' probably just you're aging and before you even know you're just falling down you're falling down you're falling down below. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Λιτό ,απλό χωρίς πολλά πολλά .Μου άρεσε πολύ. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Υπεροχος ηχος στην κιθαρα,πολυ ωραιο παιξιμο οπως παντα,λιγο αβεβαιη η φωνη σε σημεια αλλα ταυτοχρονα "ευθαυστη",ταιριαζει γαντι στο κομματι. Αρκετα παραπανω το βαθος στη φωνη για τα γουστα μου αλλα απ'οτι εχω καταλαβει σου αρεσει ετσι οποτε καλα κανεις. Σπυρο,για μια ακομη φορα η συνθεση ειναι εξαιρετικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Αυτό με το βάθος γενικά το πρόσεξα και γω.Δεν με χάλασε αλλά και γω νομίζω ήταν λίγο τσιμπημένο.Μου άρεσε και μένα πολύ ο ήχος της κιθάρας.Εχει βάθος και βιμπράτο νομίζω.Παίζεις με φεντέρι εδώ Σπύρο? If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Σας ευχαριστώ για τα σχόλια Γιώργηδες. Όσον αφορά το βάθος στο οποίο αναφερθήκατε, η συγκεκριμένη "ποσότητα" σε αυτό το κομμάτι είναι ιδανική για τον ήχο και το ύφος που έχω στο μυαλό μου. Παρόλα αυτά αντιλαμβάνομαι ότι σε αρκετά αυτιά, μπορεί να πέφτει πολύ. Παίζεις με φεντέρι εδώ Σπύρο? Ναι τα πάντα όλα φέντερ σε αυτό. Τέλε και ντελούξ ριβέρμπ. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Υπεροχος ηχος στην κιθαρα,πολυ ωραιο παιξιμο οπως παντα,λιγο αβεβαιη η φωνη σε σημεια αλλα ταυτοχρονα "ευθαυστη",ταιριαζει γαντι στο κομματι. .................... Σπυρο,για μια ακομη φορα η συνθεση ειναι εξαιρετικη. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλτατο gvour. Εύγε Σπύρο, εξαιρετικό το κομμάτι! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλτατο gvour. Εύγε Γρηγόρη, εξαιρετικό το κομμάτι! :) Ωραίος Γρηγόρη ;D ;D ;D ;D, αν και η φωνή πρέπει να ξαναγραφτεί. Κατάλαβα πώς θέλεις να είναι, κάνε άλλη μια προσπάθεια για το τεχνικόν του πράγματος (όχι το reverb, το σονάρισμα). Πολύ ωραίο συνθετικά, η αρμονία και η μελωδία ΣΚΟΤΩ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Ωραίος Γρηγόρη ;D ;D ;D ;D, αν και η φωνή πρέπει να ξαναγραφτεί. Κατάλαβα πώς θέλεις να είναι, κάνε άλλη μια προσπάθεια για το τεχνικόν του πράγματος (όχι το reverb, το σονάρισμα). Πολύ ωραίο συνθετικά, η αρμονία και η μελωδία ΣΚΟΤΩ! ;D ;D ;D Μπέρδεψα τον Σπύρο με τον Γρηγόρη (gregg)! Να με συγχωράτε...και ευτυχώς μπόρεσα να κάνω τροποποίηση στο ποστ μου. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Γεοδημήτριε και Φούζιε χαίρομαι που σας άρεσε. Το μπέρδεμα με Γκρεγκ το εκλαμβάνω ως κοπλιμέντο. :) Κατάλαβα πώς θέλεις να είναι, κάνε άλλη μια προσπάθεια για το τεχνικόν του πράγματος (όχι το reverb, το σονάρισμα). Στράτε αυτή είναι η καλή προσπάθεια (προηγήθηκαν αρκετές). Αλλά προσωπικώς δεν ακούω ιδιαίτερο στονάρισμα εκτός από τις καταλήξεις που φεύγουν συχνά και αυτό δε διορθώνεται με επαναλαμβανόμενα takes. Θες να μου πεις σε ποια σημεία σε χάλασε το φωνητικόν, να δούμε τι γίνεται; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Γεοδημήτριε και Φούζιε χαίρομαι που σας άρεσε. Το μπέρδεμα με Γκρεγκ το εκλαμβάνω ως κοπλιμέντο. :) Για μένα είστε εξαιρετικοί και οι δύο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση