Κωστας Κηπουρ Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα κυριοι, στοχευω στην αγορα ενος gk2 ή gk3. Ερωτηση α): ο μαγνητης αυτος απ'οτι ξερω χρησιμοποιει 11pin βυσμα. Η συνδεση στο pc πως γινεται αφου τα midi καλωδια εχουν 5 pin?? Ερωτηση β): ποιον απο τους δυο μου προτεινεται? Σας ευχαριστω εκ των προταιρων... Κωστας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Λύση Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Guru Λύση Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 α) Χρησιμοποιεί 13pin βύσμα. Το σήμα που μεταφέρει δεν είναι MIDI. Για να γίνει MIDI πρέπει να συνδεθεί για παράδειγμα σε κάποιο μηχάνημα τύπου GI/GR, π.χ. GI-20, GR-55 κλπ. Κατ´εξαίρεση και σε VG-99, όχι προηγούμενα VG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κωστας Κηπουρ Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 Αρα λοιπον ειναι αχρηστος χωρις καποιο απο τα μηχανηματα που αναφρεις, ε? Εγω νομιζα οτι χωρις καποιο τετοιο μηχανημα θα λειτουργουσε απλα τα VST Synths που εχω στον υπολογιστη μου. Υπαρχει κατι τετοιο που αναφερω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yngwie_m Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω το Fishman Triple Play είναι αυτό που ψάχνεις. http://www.fishman.com/tripleplay I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις