thorn Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Ενδιαφέρον.Παίζει να βρούμε και κάτι τέτοιο,να φύγουμε τελείως; χαχααχχα εχω κατι τετοιο αμα σου κανει! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Ναι ρε συ,σωστά!Το είχα δει το κλιπάκι,το θυμάμαι τώρα. Δεν είναι τα χωράφια μου αυτά για να μπορέσω να κάνω κάποιου είδους κριτική πέραν από το να σου πω ότι το γούσταρα(και το γουστάρω) πολύ... Γι' αυτό λέμε,μαζευτείτε και φτιάξτε το τουγκέδα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike Tsilis Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2013 χαχααχχα εχω κατι τετοιο αμα σου κανει! ;D ;D 'Άψογος ! Εννοείται οτι είναι εξίσου δύσκολοι και οι Rush με τους Dream Theater γι'αυτο τους ανέφερα. Θα μπω στο κανάλι σου να δω και το άλλο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση