Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για μίξη και ( μεταλλο )σύνθεση σε DADGAD

Dnightshade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δώστε μια γνώμη για τη μίξη και τη σύνθεση...

Παραθέτω link soundcloud γιατί το mp3 ήταν μεγαλύτερο από το όριο.

https://soundcloud.com/dimitris-chaviaras/gridded

Εξοπλισμος:

-pod hd desktop

-ελαφρώς μονταρισμένα patches κιθάρας και μπάσου του meambobbo (googlαρετε οι εχοντες pod hd έχει μπόλικο υλικό για διάβασμα και patches ο τύπος)

-superior drummer με το big and open preset του bulb

-ESP Grassroots με INF 3&4 μαγνήτες

-Ibanez btb 5-string με bartolini και 18V preamp με το παραμετρικό EQ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Μου αρέσουν πολύ αυτά τα ακούσματα και τα κουρδίσματα,όντας fan των Periphery και των Parkway Drive.Το τραγούδι είναι πολύ ωραίο,του λείπει ΠΟΛΥ μπάσο όμως.Δεν έχει καθόλου όγκο δηλαδή,ενώ το αυτό το είδος μουσικής θέλει πάρα πολύ όγκο.Δοκίμασε να φέρεις πιο μπροστά το μπάσο και τη μπότα,όλα όταν λέμε μπροστά,εννοούμε πολύ μπροστά!! ;D Συγχαρητήρια,πολύ ωραίο overall!!

More is more. Yngwie Malmsteen

Κι εμένα μου άρεσε το κομμάτι! Μπράβο!

Θα συμφωνήσω με τον Βασίλη σε ό,τι αφορά το μπάσο. Δεν ακουγόταν σχεδόν καθόλου και όταν ακουγόταν δεν με ικανοποιούσε ο ήχος του. Κάνε μια δεύτερη προσπάθεια στη μίξη να το φτιάξεις λίγο και θα βγει πολύ καλύτερο.  :)

Ευχαριστώ για τα σχόλια παιδιά!Χαίρομαι που σας άρεσε

BTW periphery ακούω,parkway drive όχι  ;D

Ως προς το μπάσο και την μπότα,τα έχω πάρει από φόβο διότι τα ακουστικά που μιξάρω δεν έχουν πολλά μπάσα,και όταν βάζω όσα μπάσα νιώθω ότι χρειάζονται,σε ό,τι άλλη συσκευή κάνω cross-reference αποδεικνύεται ότι έχουν μπει πολλά τελικά.Θα ξαναπροσπαθήσω να τα φέρω σωστά πιο πάνω με καθαρά αυτιά,καθώς το ear fatigue είναι σημαντικός παράγοντας.

Θα ποστάρω τη διορθωμένη version σύντομα :D

https://soundcloud.com/dimitris-chaviaras/gridded-2-4

Έδωσα μπάσο και μπότα.Η μπότα είναι τώρα καλύτερα,αλλά από το soundcloud μου ακούγεται ότι το παράκανα με το μπάσο.Τι λέτε;

Και άλλη διόρθωση.Δεν πείραξα την ένταση από το 2.4 απλά έβαλα στο 0 ένα band που έδινε στα 130 Hz στο μπάσο,το οποίο χρειαζόταν ένα παλαιότερο bass patch και δε σκέφτηκα ότι μπορεί να έκανε ζημιά στο καινούργιο.

σαν συνθεση ειναι πολυ καλη ,που ειναι και το πιο σημαντικο γιατι τα αλλα ειναι λεπτομερειες και απλα 'παιζεις ' με τους ηχους και παραμετρους .

εκεινο που μου 'χτυπησε' λιγο ασχημα ηταν το ταμπουρο , το προτιμουσα πιο ογκωδες , αλλα επειδη δεν παρακολουθω τα νεα ειδη δεν ξερω μηπως αυτος ο ηχος ειναι αυτος που ηθελες να πετυχεις .

με τετοιο ταμπουρο ,οι κιθαρες μου ακουγονται ψηλα . Μιλαω για το πρωτο λινκ αν υπαρχει και αλλο θα το ακουσω 

• Moderator

Βασικά υπάρχει μια τελευταία version,στην οποία συμμετέχω κι εγώ με ένα μικρό solo,όπου ορισμένα πράγματα έχουν διορθωθεί.Μπορείτε να την ακούσετε εδώ.

https://soundcloud.com/dimitris-chaviaras/gridded-feat-bill-trantos

More is more. Yngwie Malmsteen

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου