Προς το περιεχόμενο

ΣΤΡΑΤΟΣ-τί παιρνω μαζί?

miii

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φαντάρος που δεν έφαγε πλαστικό κρουασάν ή προχθεσινή φυλόπιτα με άρωμα τυριού μαζί με φραπέ Τανίγκα Άφρικα για πρωινό, φορώντας καφέ υπερεσιακή πλαστική παντόφλα (με το χαλικάκι κολημένο στο πέταλο της για να ακούγεται το σύρσιμο της παλαιότητας) στο ΚΨΜ της ακριτικής μονάδας, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.

Απλά.

Μοναδικά περιγραφικός! αυτο με την υπηρεσιακή πλαστική παντόφλα και τον τανίγκα φραπέ είναι όλα τα λεφτα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 108
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Να προσθέσω και γύρισμα σούβλας αρνιού παραμονές Πάσχα στις 4 το πρωί μετά από γερμανικό.

Πάντως μην το τρομάζετε το παιδί. Το φανταρικό είναι η τελευταία ξέγνοιαστη περίοδος της ζωής ενός άντρα. Μετά είναι που αρχίζουν τα χοντρά παλούκια.

Α και να μην ξεχάσω: Μη βάζετε μέσα. Θα χάσετε το καλύτερο.

Κάθε πρόταση και ένα απόσταγμα σοφίας.

Επιτέλους γιατί θα ΑΠΩΧΟΡΟΥΣΑ.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δύσκολο πράμα ο στρατός πάντως...

Εγώ εκεί που καθόμουν στις πολυθρονάρες μου, με το αιρκοντίσιον μου, τις φαγητάρες μου, ερχόταν η "αλλαγή" μου και με έστελναν σπίτι για 4 μέρες... Λες και τους πείραζα... Αλήτες...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

epidi ime apo kinito, 8ymiste mou ligo, egrapsa ti ine tora o stratos kai itan otan imoyn ego?

πέστα, ρε neeq, τα κολλεγιόπαιδά μου μέσα, δηλαδής  8)

epidi ime apo kinito, 8ymiste mou ligo, egrapsa ti ine tora o stratos kai itan otan imoyn ego?

φιλως εξυπνάδαις πουλας;

ροτησε τι θα παρι στο ΣΤΡΑΤΟ και του διχνουμε

τραβας ζορι; πουλας τρελα;

νταξ κι εμις ζισαμε θεσαλονικι αλλα δεν τρελαθικαμε κιολα

ξεκολα

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

ΛΙΠΟΝ ΟΣ ΕΔΟ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΑΞΙ ΟΤΑΝ Η ΦΟΤΟ ΤΟΥ ΕΛΑΒΝΤ ΣΤΙΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΝΟΙΖ ΜΕΜΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΥ ΔΕ ΓΡΑΦΑΤΕ ΚΑΝ ΕΔΟ. ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΜΣΙΖ.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΤΗΑ ΤΟΤΕ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΟΥΦΗ ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ. ΣΟΥΠΕΡΦΑΝΚ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΜΠΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΟΝΤ, ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΤΑΚΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΙΚ ΦΑΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΑΙΜΠΕΡΤΖΟΝΗ...ΧΑ, ΟΡΕΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΤΑΝ, ΠΟΥΤΑ ΘΗΜΗΘΗΚΑ.

Sent from my Nokia 3210.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δεν ξερω για σας αλλα εγω πηγαινα ανετα μια βδομαδα στο φυλακιο στην Λημνο (Λημνος = Λαθος Ηταν Μανα Να Ορκιστω Στρατιωτης) με ολη την παρεα που ειχα εκει, χωρις ΕΠΟΠ, playstation 2 + pro, κιθαρουλα και ας εκανα (?) σκοπιες

All the money of the world can't buy me

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου