ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Ναι, "Gollege of Koufovouno" ;D Εκεί είμαι δόκιμος... Αλλά είμαι και ντόπιος... Έλα μεγάλε να σε καβατζωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Εκεί είμαι δόκιμος... Αλλά είμαι και ντόπιος... Έλα μεγάλε να σε καβατζωσω Σ' ευχαριστω αλλα δε ξαναπερναω απο εκει ουτε με σφαιρες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Ε ενταξει δε πιανεται... :) 1ο) πληρωνοσουν 2ον) σχεδον καθε μερα και καθε ΣΚ ησουν εξω 3ον) ηταν επιλογη σου Μια χαρα ητανε, διακοπες διαρκειας και γνωρισα και αρκετους ενδιαφεροντες ανθρωπΕς ;D...μετα τη δουλεια και την κουραση που ειχα ριξει στις ΗΠΑ, δουλευοντας και σπουδαζοντας ταυτοχρονα, μου φανηκε...resort πολυτελειας... ;D Το ΚΕΑΠ στη Ρεντίνα βεβαια ηταν εμπειρια...σαν το ΡΑΜΠΟ ενοιωθα για 5 εβδομάδες....μιλαμε οτι μετα απο αυτο αντεχεις ακομα και συναυλια Κοτσιρα,Παπακωνσταντινου και Μαχαιριτσα μαζι.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Έχω περάσει και εγώ απο το ΚΕΠΒ Θήβας 8) Στο κέντρο δεν παίρνεις τίποτα, μετά στη μονάδα αν είναι χαλαρά και αν έχεις όρεξη κάτι μπορείς να πάρεις..... Στη Θήβα πέρασα φανταστικά, είναι και ωραίο το στρατόπεδο εκεί μέσα στα δέντρα και γενικά τα κέντρα είναι χαλαρά.... Καλή θητεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Yes,καλα ητανε...βγαλαμε και λεφτα στο τελος... ;D Μια χαρα ητανε, διακοπες διαρκειας και γνωρισα και αρκετους ενδιαφεροντες ανθρωπΕς ;D...μετα τη δουλεια και την κουραση που ειχα ριξει στις ΗΠΑ, δουλευοντας και σπουδαζοντας ταυτοχρονα, μου φανηκε...resort πολυτελειας... ;D Αρα υπηρξες και εσυ ΔΥ. Ησουν δλδ ενας απ'τους που καπηλευτηκαν τον ιδρωτα των ΙΥ. τσ τσ τσ... ;D Μηπως αντι για παραγγελματα φωναζες "μαυρα κορακια σης εργατιας τη πλατη"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 ΕΛΕΟΣ Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 ::) χιουμορακι trolley, μην αρπαζεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 τα παιδιά του όρχου Κι εσύ "μαύρος"? ;) Προς OP. Αν πας με μαλλί μέχρι τον πωπό, κιθάρες, ενισχυτές, τσιγάρο στο στόμα, ανάλογο ντύσιμο, ένα μπουκάλι ουίσκυ στο χέρι και να πίνεις συνέχεια, έχεις ύφος μπλαζέ, κλπ, ίσως πας για "Γιώτα 5". Αν δεν χτυπήσεις "Γιώτα 5", πας για "Γ@μησέ τα". ;D ;D ;D ;D ;D ;D Περίμενε βρε συ πρώτα να δεις τι παίζει, να γνωρίσεις κανέναν που να έχετε κάποια κοινά ενδιαφέροντα, και βλέπεις. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Κι εσύ "μαύρος"? ;) Προς OP. Αν πας με μαλλί μέχρι τον πωπό, κιθάρες, ενισχυτές, τσιγάρο στο στόμα, ανάλογο ντύσιμο, ένα μπουκάλι ουίσκυ στο χέρι και να πίνεις συνέχεια, έχεις ύφος μπλαζέ, κλπ, ίσως πας για "Γιώτα 5". Αν δεν χτυπήσεις "Γιώτα 5", πας για "Γ@μησέ τα". ;D ;D ;D ;D ;D ;D Περίμενε βρε συ πρώτα να δεις τι παίζει, να γνωρίσεις κανέναν που να έχετε κάποια κοινά ενδιαφέροντα, και βλέπεις. Μου θύμισες δύο σειρές μου στο Χαϊδάρι ο ένας μαλλιάς και πήρε την αναβολή του και ο άλλος μελαχρινός με ξανθιές ανταύειες και ήταν σαν λεοπαρδαλέ. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Αν πας με μαλλί μέχρι τον πωπό, κιθάρες, ενισχυτές, τσιγάρο στο στόμα, ανάλογο ντύσιμο, ένα μπουκάλι ουίσκυ στο χέρι και να πίνεις συνέχεια,.............. Δηλαδή έτσι φίλΩς; Αν πας έτσι, πας για ΛΥΒ.- Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση