atreu73 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 An Irish Airman Foresees His Death I know that I shall meet my fate Somewhere among the clouds above; Those that I fight I do not hate, Those that I guard I do not love; My country is Kiltartan Cross, My countrymen Kiltartan's poor, No likely end could bring them loss Or leave them happier than before. Nor law, nor duty bade me fight, Nor public men, nor cheering crowds, A lonely impulse of delight Drove to this tumult in the clouds; I balanced all, brought all to mind, The years to come seemed waste of breath, A waste of breath the years behind In balance with this life, this death. I_know.mp3 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Δεν θυμάμαι καθόλου για να μαι ειλικρινής την ερμηνεία του MacGowan αλλά η δική σου μου φερε στο μυαλό June Tabor για κάποιο λόγο. Είχε αρκετό ενδιαφέρον και υπήρξαν στιγμές που ένιωσα να μου αρέσει. Το ζήτημα είναι ότι όταν μελοποιούνται επιφανείς ποιητές, η εκφορά αλλά και προφορά του στίχου κρίνεται (τουλάχιστον από μένα) με ιδιαίτερη βαρύτητα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Συνηθίζεις να ντουμπλάρεις τη φωνή σου σε αρκετά κομμάτια που ανεβάζεις, το οποίο άλλοτε λειτουργεί, άλλοτε όχι. Αυτό κατά τη γνώμη μου, υπάγεται στην "άλλοτε όχι" κατηγορία. Κατά τα λοιπά, πολύ καλή μελοποίηση και αρκούντως "Ιρλανδική". Μακάρι να μπορούσες να προσθέσεις και μερικά όργανα ακόμα, όπως π.χ. ένα ακορντεόν ή/και ένα βιολί. Ωραίο σε κάθε περίπτωση. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση