Ledge Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 http://www.rocking.gr/news/Eklapi-kithara-twn-A-Place-To-Bury-Strangers-sti-sunaulia-tous-stin-Athina/17694/ Ρεζίλι γίναμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Σημεία και τέρατα! Τι θα λένε τώρα για την Ελλάδα: "a place to have strangers steal your guitar"? ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Ανέβασαν αυτή τη φωτογραφία. Δηλαδή κάποιος έπαιζε με αυτή τη κιθάρα; ??? all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 χαχαχα φταίει μάλλον που την είχε κάνει κομμάτια και νόμισαν "ε, σπασμένη είναι, ας την πάρω για ανταλλακτικά"...Μου θύμισε την τραγική φάση σε λάιβ των Puressence σε φεστιβάλ πριν χρόνια, που πέρασαν μετά τη συναυλία δύο κοπέλες με το rickenbacker του μπασίστα από μπροστά μου και σκέφτηκα αφελώς "α, χάρισε το μπάσο..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Ανέβασαν αυτή τη φωτογραφία. Δηλαδή κάποιος έπαιζε με αυτή τη κιθάρα; ??? τις κιθάρες του ο Ackermann τις διαλύει συχνά και τις ξαναμοντάρει. Μπράτσο jaguar με binding, lipstick μαγνήτες...χάλια... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Εγω παντως αν ημουν κλεφτης και εβλεπα αυτη την κιθαρα, δεν θα την εκλεβα. Θα την πεταγα. :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση