Superfunk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Better??? ισως οτι πιο ενδιαφερον ειχε ακουστει στην Ελλαδα απο "ανατρεπτικη" μπαντα ως τοτε....και παιζανε και τις καλτσες τους οι μαγκες.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Ένα ενδεικτικό και πρόχειρο Top μου με σειρά χρονολογική (στο περίπου). 1-3) Σαββόπουλος, Περιβόλι του τρελού-Μπάλος-Βρόμικο ψωμί Μια άτυπη τριλογία με κοινό παρονομαστή τον Σαββόπουλο στην πιο φρέσκια και ανατρεπτική φάση του. 4) Πωλ Σιδηρό και Σπυριδούλα, Φλου Από τις λίγες αξιόλογες ελληνόφωνες παλιοροκιές, χωρίς τις γραφικότητες του καθ' ημάς χιπισμού που σήμερα ακούγονται σχεδόν δαλιανιδικές. 5) Λιλιπούπολη Δεν πρόκειται για μουσική για παιδιά, αλλά για την πιο πετυχημένη all-star δουλειά (Χατζιδάκις, Κυπουργός, Πλάτωνος, Γιαννάτου, Κριεζή και βάλε) της νεότερης μουσικής παραγωγής μας απολαυστική για ακροατές κάθε ηλικίας. 6) Γερμανός, τα μπαράκια Μάλλον ο καλύτερος μέχρι τούδε δίσκος ελληνικής ποπ. 7) Ξυδάκης, Κοντά στη δόξα μια στιγμή Εξαιρετικός δίσκος που κινείται άνετα ανάμεσα στη μουσουργία, το έθνικ και την ποπ, ορισμός του πώς να παίζεις έντεχνα χωρίς να παίζεις έντεχνο. 8) Εν πλω, Εν πλω Εμπνευσμένη δουλειά με προσωπικότητα, πετυχημένα πειράματα και σωστό ήχο που πέρασε στο ντούκου αλλά άφησε στίγμα. 9) Τρύπες, 9 Πληρωμένα Τραγούδια Ακριβώς τη στιγμή που αναρριχήθηκαν στην κορυφή, με μια φόρα που δεν είχαν σε κανέναν άλλο δίσκο τους (bonus η συναυλία την άνοιξη του '93 στο Ρόδον όπου έπαιξαν για πρώτη φορά τα 9 τραγούδια, απλά το καλύτερο λάιβ από τα -μπόλικα- που έχω δει) 10) Βραχνός Προφήτης Η κορυφαία και πλέον διεισδυτική μίξη ελληνικών ιδιωμάτων και σύγχρονης μουσικής μέχρι σήμερα και κορυφαίος ελληνόφωνος δίσκος στον 21ο αιώνα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Και πολλά άλλα που μπορεί να ξεχνάω. Δεν έβαλα μέσα λαϊκούς όπως Λοίζο, Μούτση και μουσουργούς (Χατζιδάκιδες, Μαρκόπουλους και τα ρέστα) αλλά τους πιο δυτικότροπους. Αν έπρεπε να διαλέξω τρία: 1, 9 και 10. Αν έπρεπε να διαλέξω ένα: 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Χωρις καμια διαθεση τολαρισματος. Οποιος εχει ακουσει τον παρακατω δισκο, με ανοιχτα αυτια, ενδεχομενως να συμφωνησει για την αξια του. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 9 ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ...10/10 ΜΟΥΣΙΚΗ 10/10 ΣΤΙΧΟΙ "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Επισης, αυτος ο δισκος του Μουτση, που για εμενα ειναι ισως η πλεον ενδιαφερουσα περιπτωση Ελληνα δημιουργου. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Ένας δίσκος που με αρέσει και δεν ξέρω γιατί κυκλοφορεί βρώμα ότι είναι αριστερός. Εμένα με αρέσει. Μικροαστικά του Λουκιανού. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Ώρα να σοκάρω λίγο... Spyros Charmanis "Wound" 'nuff said. Τον ακούω πολύ καιρό τώρα και για εμένα έχει τα ίδια values με κάποια παλιά των deus. Απλά τα ακούς και τα ακούς και δε τα βαριέσαι! Έτσι για να στηρίξουμε και κάτι καινούριο... Αλλιώς Σαββόπουλος Το περιβόλι του τρελού είναι φαντασικό όπως και οι αχαρνείς!!! (ναι ρε!) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Ένας δίσκος που με αρέσει και δεν ξέρω γιατί κυκλοφορεί βρώμα ότι είναι αριστερός. Εμένα με αρέσει. Μικροαστικά του Λουκιανού. Φοβερό τραγούδι .από τα αγαπημένα μου από Λουκι,αυτό και το πως γεννίεται ο καμικάζι.Ο Λουκι απλά μαμάει. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Επισης, αυτος ο δισκος του Μουτση, που για εμενα ειναι ισως η πλεον ενδιαφερουσα περιπτωση Ελληνα δημιουργου. Βρε καλώς τον! Δισκάρα - και μεγάλη μορφή... Ένας δίσκος που με αρέσει και δεν ξέρω γιατί κυκλοφορεί βρώμα ότι είναι αριστερός. Εμένα με αρέσει. Μικροαστικά του Λουκιανού. Το αυτόν (αλλά από το αριστερό ηχείο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 ε αφου αρχισαμε τα σοκαριστικα... ;D ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δισκαρα σε ΟΛΑ τα επιπεδα (στιχοι,μουσικη,ερμηνεια) ο καλυτερος ΛΑΪΚΟΣ δισκος των 90s. http://www.youtube.com/watch?v=53NlDIQLEBw www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση