geodimitri Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Ωπ! Λάθος μου...Τώρα είδα ότι μιλάμε για δίσκο. Θα πω τον Allegiance των Firewind. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kathodios Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Μακράν το Σαμποτάζ της Λένας Πλάτωνος. Μουσικά, στιχουργικά αριστούργημα και πολύ μπροστά από την εποχή του. Ερμηνευτικά δίσκος για σεμινάριο. Τελειότητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 οχι για την ποιοτητα του και το βαθος του στιχου του… γιατι ετσι... +1 φλου kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avangardistas Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Aphrodite's Child - 666 Μ.Θεοδωράκης - Άξιον Εστί Διάφανα Κρίνα - Έγινε η απώλεια συνήθεια μας Terror X Crew - Η πόλις εάλω Μ.Χατζιδάκις - Ρωμαϊκή Αγορά Σ.Ξαρχάκος - Ρεμπέτικο Τρύπες - 9 πληρωμένα τραγούδια Στέρεο Νόβα - Στέρεο Νόβα Vangelis - Mythodea George Kontrafouris Trio - The Storyteller Human Touch - Human Touch Mode Plagal - III προσπάθησα να πάω σε διάφορα μουσικά είδη τα οποία κατά καιρούς ακούω... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 +1 για Ξεσσαλονίκη, Mode Plagal III και Σαμποτάζ (επιτέλους κάποιος εδώ μέσα ανέφερε την Πλάτωνος). Όλοι πολύ αγαπημένοι δίσκοι, αλλά εγώ ακριβώς για την ποιότητα, το στίχο, το σπάνιο βάθος της ματιάς μεσα στα ανθρώπινα συναισθήματα, δε σταματώ ν'ανατριχιάζω μ'αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 ο "Μπάλλος" του Διονύση Σαββόπουλου https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 ον τοπ οφ μαι χεντ Fence - Blues Wire Εικόνες στα σύννεφα - Υπογεια Ρεύματα Ευωδιάζουν αγριοκέρασα οι σιωπές - Διαφανα Κρίνα και οποιοδήποτε από τρύπες (εξαιρώ δίσκους φίλων για να μην κατηγορηθώ για μεροληψία) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Τι, μόνο έναν; Δεν υπάρχει περίπτωση! :) Πάντως πολλοί, ίσως και οι περισσότεροι, που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι στο τοπ 100 μου. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Ο καλυτερος δισκος ελληνικης εναλλακτικης μουσικης που εχει βγει ποτε ΙΜΗΟ. (υποθετω πως το θεμα αφορα δισκους εναλλακτικης μουσικης (αυτο που καποιοι Ελληνες με..υπερβολικη φαντασια ονομαζουν "ελληνικο ροκ"... ;D) και οχι λαϊκης-ελληνικης μουσικης γιατι εκει χανουμε τη μπαλλα) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Με διαφορά ο αγαπημένος μου δίσκος απο τη ταλαίπωρη χώρα τούτη (αν και ο συνθέτης τότε ήταν ευτυχως για εκείνον κάτοικος Ν.Υόρκης και το έγραψε εκεί) είναι "Το χαμόγελο της Τζιοκόντα". Οι μελωδίες κ οι εικόνες που κυριαρχούν εκει μέσα, απλα δεν υπαρχουν πουθενά και παγκοσμίως. Οταν υπάρχουν τέτοιοι δίσκοι ή άλλοι όπως δίσκοι του Παπαθανασίου (albedo, chariots of fire, Μυθωδεία κτλπ) επιτρέψτε μου να πω πως είναι μεγάλη έκπληξη να βλέπω ονόματα στυλ....firewind. (κ εγώ τους ακούω αλλά θέλουν ακόμη πολλά χρόνια για να κριθεί το έργο τους στα αυτιά μου και να γίνουν "αγαπημένοι" κ "κλασικοί") ;) www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση