Johnny.T Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν πίνωντας και ακούγοντας με τα χρόνια ψηφίζω ΦΛΟΥ,κλασικό μεν αλλά έχει τα ΟΛΑ .τραγούδια ,πενιά,ερμηνία,τελείωμα και όλα.ΡΟΚ'ΕΝ'ΡΟΛΛ με λίγα και πολλά λόγια. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν πίνοντας και καπνίζοντας (εξού και το όνομα,καπνίζω πολλά >:(), σίγουρα τον Μπάμπη, αλλά εγώ θα έβαζα και τον Σταυρό του Νότου (είμαι μαζοχιστής μάλλον ::) 8)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Μου τα χάλασες .όχι και μικρούτσικος,να μου'λεγες μώρα στη φωτιά θα το καταλάβαινα γιατί είναι και από τα μέρη μας και μέσα μου ο πρώτος απο Μωρά είναι δισκάρα.Τεσπα If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Διευκρίνισα (είμαι μαζοχιστής μάλλον), δεν ξέρω γιατί, αλλά μ'αρέσει, εν αντιθέση με τα Μωρά στην Φωτιά, που δεν μου λεν τίποτα. Gousta όμως είναι αυτά ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Μια και λες για αγαπημενους Γιαννο-μπορω καπου καπου να σε λεω και Γιωργο? ;D ;D ;D-και οχι για το ποιους θεωρουμε καλυτερους,που ειναι αλλο ζητημα,θα πω Το "Rockin' tonight" των Nemo(ξενος στιχος) και το "μεσω νεφων"του Παπαζογλου(ελληνικος) και οι λογοι ειναι καθαρα συναισθηματικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Δίσκοι από Ελληνικές μπάντες με Αγγλικό στίχο επιτρέπονται; ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Δίσκοι από Ελληνικές μπάντες με Αγγλικό στίχο επιτρέπονται; ;D Π.χ. Firewind? ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Π.χ. Firewind? ;D ;D Εεεεε... ;D ;D ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Π.χ. Firewind? ;D ;D Εεεεε... ;D ;D ;D ;D Gvour τι του λες του παιδιού...Δεν ακούει τέτοια πράματα! Μη σου πω ότι ούτε καν τους ξέρει! :P ;D ;D ;D Εγώ πάντως ψηφίζω Firewind! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2013 Gvour τι του λες του παιδιού...Δεν ακούει τέτοια πράματα! Μη σου πω ότι ούτε καν τους ξέρει! :P ;D ;D ;D Εγώ πάντως ψηφίζω Firewind! 8) Επειδή μιλάμε για δίσκο,εγώ θα πω Firewind-Apotheosis(Live album),ξέρω ότι κλέβω,αλλά κάθε ένας από αυτούς τους οκτώ δίσκους μέσα σε αυτή τη δεκαετία είναι ξεχωριστός,με κομματάρες και τρομερά line ups! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση