block Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2006 Ρίξτε μια ματιά δεν έιναι και άσχημες οι τιμές , δίνονται σετ βέβαια απο ότι βλέπω . http://www.leosounds.de Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2006 Προχθες αντάλλαξα κάποια email με αυτούς και μου φάνηκαν πολύ συνεργάσιμοι, ταχύτατοι και εξηπηρετικοί...:wink: Ήμουν στο τσακ να παραγγείλω κάποιο από τα σετ τους, μέχρι που ανακάλυψα (με τη βοήθεια του Abraxas), έναν Γερμανό ο οποίος τυλίγει μόνος του μαγνήτες και ο οποίος φτιάχνει και Custom sets. Χθες βράδυ, μετά από ανταλλαγή μερικών email καταλήξαμε στο σετ που θέλω να μου φτιάξει... Περισσότερα νέα σύντομα ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2006 Aπο τιμές ? το custom προδίδει κάτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2006 Aπο τιμές ? το custom προδίδει κάτι ? 135¤+12' date='5¤ μεταφορικά. Αυτός βγάζει κάποια standard σετ (πχ τύπου Eric Johnson κλπ) αλλά εγώ του έστειλα μερικά videos από ήχους strat που μου αρέσουν (εξ'ου και το thread αυτό) και του είπα ότι θέλω αυτόν τον ήχο. Και μου είπε ότι μπορεί να μου φτιάξει ένα τέτοιο σετ και ότι για την ακρίβεια είχε ξαναφτιάξει για ένα Γερμανό ένα αντίστοιχο ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2006 www.????????.de Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2006 Davids Guitar Pickups Αυτή τη στιγμή δεν έχει στο ebay store του κάποιο σετ για strat. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση