Προς το περιεχόμενο

Αγορά Epiphone Les Paul Custom.

Grey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

σε καταλαβαινω απολυτα (αν και δεν μαρεσουν γενικα οι active μαγνητες).

Εχω μια epi snakepit (κορεα) απο το 98 με αλλαγμενους ομως μαγνητες (jb-jazz) ως την κυρια κιθαρα μου. Δεν εχω βρει λογο να την αλλαξω με καμια αλλη les paul απο οσες εχω δοκιμασει....δεν ξερω τι ομοιοτητες εχουν τα οργανα μας ως προς την κατασκευη αλλα εχω νομιζω το ιδιο συνεσθημα με σενα ;)

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε σένα μπορεί,αδερφέ μου. :)

Για μένα ήταν η απόλυτη ροπαλιά!

Ακούς εκεί...

Κι όμως έμμεσα στο είχα πει. ;)

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δεν εχω βρει λογο να την αλλαξω με καμια αλλη les paul απο οσες εχω δοκιμασει....

Aυτό δεν σου κρύβω ότι είναι ένα θέμα για το οποίο(πλέον) με έχει φάει η περιέργεια...

Αν μπορείς να πάρεις τόσα πολλά από ένα όργανο των 600 ευρώ,τι στον δαίμονα έχουν ακόμα να σου δώσουν οι πανάκριβες και δυσθεώρητες Les Paul;

'Ενα ερώτημα που μάλλον δεν θα απαντηθεί ποτέ...

Επειδή έχω παίξει (την είχα και στο σπίτι μου για μιά βδομάδα), με μια Epiphone Les Paul Standard, δεν μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου. Η κιθάρα δεν....Μετά όμως από αλλαγή πολλών πάνω της ψιλοέφτιαξε, όχι ότι μεταμορφώθηκε σε Gibson standard, αλλά εντάξει τα Euro δεν πήγαν χαμένα. Δεν ξέρω τις διαφορές της με την custom, αλλά πόσο πιά διαφορετικές μπορεί να είναι; Δεν τα λέω αυτά βέβαια για να σου μετριάσω τον ενθουσιασμό σου (αν είναι δυνατόν!) και φυσικά καταλαβαίνω τον αρχικό ενθουσιασμό με την άφιξη ενός καινούριου οργάνου, απλώς, μήπως τα παραλές λίγο; Πέρα από όλα αυτά, καλορίζικη και καλόπαιχτη ;)

10 μηνες την εχει ο ανθρωπος την Epi, δεν ειναι αρχικος ο ενθουσιασμος του, ειναι διαρκης  ;D! Τοσο παραξενο σου φαινεται να υπαρχει εκει εξω μια υπεροχη Epiphone LP?

10 μηνες την εχει ο ανθρωπος την Epi, δεν ειναι αρχικος ο ενθουσιασμος του, ειναι διαρκης
Ναι όντως λάθος μου, δεν το πρόσεξα....
Τοσο παραξενο σου φαινεται να υπαρχει εκει εξω μια υπεροχη Epiphone LP?
έεεεε....ναι! ;D

Φωτη τα παιδια εχουν δικιο.Σαλονικη τις προαλες επαιξα με μια στρατ των 2000 ευρω .Ε ενταξει δεν τρελαθηκα κιολας.Οπως εχω παιξει και με gibson στουντιο στο εναμιση χιλιαρικο.Εκει ειναι η αληθεια στην πρωτη επαφη ειχα παθει ενα ψιλοσοκ,αλλα οκ.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχουν παει εκει τα πραγματα που ολα τα οργανακια απο ενα σημειο και πανω ειναι καλα.Πρεπει να εισαι πολυ στο ψηρισμα για να δεις μεγαλες διαφορες.Με ενα καλο σεταρισμα και ενα καλο ενισχυτη,ολες παιζουν και ακουγονται μια χαρα.

If I don't doit somebody else will

Ποιο από τα δύο ισχύει,

αυτό...

Επειδή έχω παίξει (την είχα και στο σπίτι μου για μιά βδομάδα), με μια Epiphone Les Paul Standard,

ή αυτό...

Μετά όμως από αλλαγή πολλών πάνω της ψιλοέφτιαξε, όχι ότι μεταμορφώθηκε σε Gibson standard, αλλά εντάξει τα Euro δεν πήγαν χαμένα.

Χάνω κάτι;

Εκτός αν εννοείς ότι ο τύπος που την είχε,την βελτίωσε και στην ξαναέδωσε για δοκιμή.

Μάλλον αυτό.Ε; :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου