Προς το περιεχόμενο

Αγορά Epiphone Les Paul Custom.

Grey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

5)Πώς κάνουμε bend στο 22ο τάστο; ;D

Χαλαρά και άνετα με όποιο δάχτυλο θέλεις.

Το θέμα είναι συνήθως ο αντίχειρας (πρέπει να είναι πίσω από το σώμα).

Συνήθεια είναι (και εύκολη μάλιστα).

Καλόπαιχτη ρε μάγκα!

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγειές.  ;)

*Emg's(81/81)...Ευχάριστη έκπληξη.Πολύ τραγουδιάρηδες,ακριβέστατοι και παραδόξως "καθαρίζουν" πολύ όμορφα.Τα καθαρά τους τα περίμενα απογοητευτικά.Δεν είναι.

Αρνητικό στοιχείο(για μένα) το ότι δεν είναι καθόλου ζουμεροί.Μα καθόλου...Προφανώς έχει να κάνει με τη φύση τους.

Δεν έχω εμπειρίες με EMG, αλλά σίγουρα τα εφέ σου θα χρειαστούν εκτενέστατες τροποποιήσεις πριν τα οριστικά σου συμπεράσματα. Μη βιαστείς να απογοητευτείς.  ;)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Με το μικρο δαχτυλο ισως? ;D ;D

Καλοπαικτη συντεκνε και να τη χαιρεσαι!

Mην το γελάς,φίλε μου!Είναι ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο...Εκτός και αν δεν το γελάς. ::)

Ευχαριστώ,gvour. :)

Χαλαρά και άνετα με όποιο δάχτυλο θέλεις.

Το θέμα είναι συνήθως ο αντίχειρας (πρέπει να είναι πίσω από το σώμα).

Συνήθεια είναι (και εύκολη μάλιστα).

Καλόπαιχτη ρε μάγκα!

Xαλαρά και άνετα;'Εχει γούστο...

To θέμα είναι σίγουρα ο αντίχειρας.Μέχρι και το 21ο τάστο είμαστε καλά,έστω και οριακά...Στο 22ο όμως,προσπαθώντας να σηκώσω με τον καρπό(όπως πρέπει δηλαδή),ο παράμεσος απλά δεν πατάει καλά στο τάστο.Πρέπει ή να κάμω το μπέντι μόνο με τα δάκτυλα ή να χρησιμοποιήσω το κούτσικο,όπως είπα και στον gvour.Kαι τα δύο με ζορίζουν λίγο για την ώρα...Είναι κι αυτές οι έρμες οι 10άρες...Με 9άρες παίζω αλλά λέω να γίνω άντρας σιγά σιγά.

Ευχαριστώ,fusiongtr. :)

Μεγειές.  ;)

Δεν έχω εμπειρίες με EMG, αλλά σίγουρα τα εφέ σου θα χρειαστούν εκτενέστατες τροποποιήσεις πριν τα οριστικά σου συμπεράσματα. Μη βιαστείς να απογοητευτείς.  ;)

Δεν διαθέτω στρατό από εφέ αλλά σίγουρα χρειάζεται ψάξιμο,έχεις δίκιο.

Άλλωστε,όπως έγραψα,μόνο απογοητευμένος δεν είμαι από τoυς μαγνήτες.Δεν σου κρύβω ότι,πριν ακόμα μου έρθει η κιθάρα,σκεφτόμουν ποιό σετάκι θα μπει στη θέση τους...Μάλλον θα τους δώσω μία ευκαιρία.Μπορεί και δύο.

Ευχαριστώ,Earendil. :)

Καλόπαιχτη και καλορίζικη!  ;)

Ευχαριστώ,φίλε μου. :)

Όπως τα είπες σχετικά με την ποιότητα.

Επίσης,μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό το "plug and play" της κιθάρας.Ήταν έτοιμη για παίξιμο,μ' ένα κουρδισματάκι βέβαια.Σωστή σε όλα της.Το μόνο μερεμέτι που χρειάστηκε ήταν μια ρυθμισούλα του intonation στις δύο κάτω χορδές.

Καλορίζικη και καλόπαιχτη!

Την Custom Prophecy EX πήρες?

Αυτή με τα δύο knob ή με τα τέσσερα ? με έβενινη ταστιέρα ή rosewood?

Πόσο σου κόστισε?

Δώσε καμια πληροφορία παραπάνω.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

• 9 μήνες αργότερα...

Ξεθάβω το νήμα για να μοιραστώ την...χαρά που με δέρνει.

Μετά από 10 μήνες,μπορώ πλέον κατηγορηματικά να δηλώσω το εξής:

Τούτη η κιθαρίτσα είναι ό,τι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου όλον αυτόν τον καιρό που προσποιούμαι τον κιθαρίστα...Kαι απέχει πολύ από το είναι η ακριβότερη που είχα ποτέ(no show off).

Βέβαια έχουν γίνει κάποιες αναβαθμίσεις,δύο συγκεκριμένα,που έχουν συμβάλει στο τελικό αποτέλεσμα.Ένα Tusq Nut και μία Tone Pros γεφυρούλα.

Προσθέτουμε εδώ ένα σωστό και σχολαστικό set-up...Eγώ το έκανα!Εγώ το έκανα!

Λοιπόν,η κυρία που βλέπετε στο ακριβώς παραπάνω βίντεο δεν ταστάρει εννοείται ποτέ και πουθενά,δεν χάνει την αντήχηση(intonation) oύτε για το γαμώτο,δεν ξεκουρδίζει που να την δώσεις του σκύλου να ακονίσει τα δόντια του,δεν σπάει,δεν χαλάει,δεν τρίζει...

Οι χορδές πάλλονται στα δάκτυλα σου ωσάν να παίζεις άρπα(δεν έχω παίξει αλλά κάπως έτσι θα είναι) και γενικά εκτελεί το καθετί που θα της ρίξεις με αξιοζήλευτη ακρίβεια.

Να υπενθυμίσω ότι αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με Les Paul ever και μάλιστα όλα αυτά τα χρόνια τις απέφευγα σε σημείο ψύχωσης...Μου προκαλούσαν μία ανεξήγητη αποστροφή.Σαν σχήμα,σαν benchmark,σαν...ό,τι θέλετε.

Και έχω φτάσει πλέον στο σημείο ακόμα και να shredάρω σε δαύτη καλύτερα απο οποιαδήποτε Ibanez με super flat wizzard neck...Απίστευτο δέσιμο.

Aυτά και εύχομαι σε όλους τέτοιες ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις.

Υ.Γ.Το σετ μαγνητών τελικά είναι 81/85...

Έχω την εντύπωση ότι αυτοί οι μαγνήτες δεν θα ξεπεραστούν ποτέ σε αυτό που σχεδιάστηκαν να κάνουν. ;)

Και έχω φτάσει πλέον στο σημείο ακόμα και να shredάρω σε δαύτη καλύτερα απο οποιαδήποτε Ibanez με super flat wizzard neck...

Κι όμως μου φαίνεται πολύ λογικό! ;)

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου