problematic Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2006 Φίλε maniak2 δεν θα στο παίξω έξυπνος. Εχω πάρα προβλήματα στον ήχο μου και ασχολούμαι και ενα χρόνο περίπου. 1 χρόνος είναι ενα ΤΙΠΟΤΑ για τον ήχο άρα φαντάσου τι είναι μερικές μέρες που ασχολείσαι εσύ (απο ότι κατάλαβα δηλαδή, αν κάνω λάθος πέστο). ¶λλοι ασχολούντε 10 χρόνια και ακόμα τραβάνε τα μαλλιά τους. Γιαυτό λιπόν μήν απελπίζεσαι. Διάβασε. Εχτές έκανα κάτι το οποίο πιστεύω οτι με ανέβασε ενα μικρό επίπεδο. Διάβασα 17 σελίδες topic του νοιζ. ¶ρχισα το απόγευμα και τέλιωσα 7:30 το πρωί. Με λίγα λόγια διάβασα όλη την κατηγορία recording. Αυτό το έχω κάνει 2-3 φορές και κάθε φορά τα καταλαβαίνω ακόμα περισσότερo. Αποθήκευσα όλα τα τοπικ που με ενδιαφέρουν, θα τα εκτυπώσω και 8α τα διαβάζω παντού και πάντα μέχρι να τα μάθω απέξω. Είναι σαν Mini σεμινάρια για μένα. Σχετικά με το kick που απο οτι βλέπω σε καίει ρίξε μια ματιά εδώ: http://trance.nu/v3/forums/viewforum.php?f=14 Η κατηγορία λέγεται 'How do I produce?' και έχει απίστευτα tip. Το πρώτο pinned topic 'good tip for making hard sounding bass drums' ίσως έχει αυτό που ψάχνεις. Ο Lvee που έγραψε το τοπικ αυτό είναι ο γνωστός A'class producer Airwave. ¶ρα η πηγή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Σχετικά με ''Τα eq,dynamics,compressors,limiters του cubase ειναι καλα?'' προσωπικά αυτά χρησημοποιώ. Δεν κάνω την δουλειά μου όπως θέλω αλλα είναι του cubase, δεν είναι απο τα πράσινα λειβάδια. ¶ρα το άμα είναι καλά ή οχι εξαρτάτε απο εμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση