Προς το περιεχόμενο

Promotion στην Ελλάδα


stavros911

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας κύριοι

Ήθελα να ρωτήσω ορισμένα πραγματάκια σχετικά με το promotion και το management στη χώρα μας. Το στόρυ είναι ότι το ερώτημα αφορά μια μικρή μπάντα με λίγες εμφανίσεις τοπικής και μόνον εμβέλειας. Ο στόχος δεν είναι να γίνει η μπάντα επαγγελματική (όχι ότι θα ήταν άσχημο) αλλά να μπορέσει λίγο να ακουστεί. Πρακτικά αυτό μεταφράζεται ως μια σχετική προώθηση των κυκλοφοριών της μπάντας και κυρίως μια καλή δουλειά όσον αφορά τα λάιβ.

Για να προλάβω ορισμένες αντιδράσεις, να πω ότι η μπάντα δεν αποτελείται από 20χρονους που είναι συνεχώς στη γύρα κι έτσι διαθέτουν τις κατάλληλες γνωριμίες κλπ αλλά από μεσοαστούληδες 30+ που έχουν την καλή διάθεση αλλά η δουλειά τους περιορίζεται στη μουσική μιας και χρόνος για γνωριμίες και τέτοια δεν παίζει.

 

Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω... κατ' αρχάς υπάρχουν άνθρωποι ή εταιρίες που να παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες; Για να προλάβω τίποτε pm κλπ να πω ότι δεν αναφέρομαι στη νέα μόδα "λάιβ δεν κλείνω αλλά με 50 ευρώ σου φέρνω 500 like στη σελίδα σου, κάτι πολύ σημαντικό γιατί θα σε βοηθήσει και τέτοια βλακώδη επιχειρήματα"... δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τέτοιου τύπου "promotion".

Και επίσης... άντε και υπάρχουν, ποιο είναι το καθεστώς με το οποίο συνήθως δουλεύουν; Ξέρει κανείς να μας πει;

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου