FLAOUTISTAS Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα σε ολους ανεβαζω ενα κομματι που συνθεσα πριν 1 χρονο περιπου περιμενω της γνωμες σας. ευχαριστω. -τσελο.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραίο κι αυτό, μελαγχολικό. :) Θα ήθελα λίγο πιο "μπροστά" στη μίξη το τσέλο γιατί ακούγεται αρκετά πιο χαμηλά απ' το πιάνο. Εκτός κι αν έτσι το ήθελες βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Θα προτιμούσα και γω το τσέλο λίγο πιο μπροστά και μια δεύτερη σκέψη του ρόλου των τυμπάνων σε συνδυασμό με κάποιες αναπνοές στο τέλος των φράσεων. Η μουσική δεν είναι του γούστου μου. Μου φέρνει στο νου την Έλενα Ναθαναήλ. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FLAOUTISTAS Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Exeis dikio gia to tselo ine arketa xamila isos Kano kapoies allages!se eyxaristo gia to sxolio soy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 εγω δεν θα αλλαζα παλι την ενταση και την θεση της μιξης στο cello αλλα λιγο την ατάκα στο πιανο για να μην δεσποζει στο πρωτο μερος σε καποια σημεια τοσο πολυ, γι αυτο πιστευω οτι καπελωνεται το cello προς το τελος που πεφτει η ατακα του πιανου ερχεται πιο ωραια στο ακουσμα Παντως ειναι πολυ ωραίο, Εμενα μου άρεσε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση