Holystone Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Στο tapatalk που μπαινω για εδω, αριστερα στην κατηγορια "Μηνυματα" ειναι γραμμενο "Μυνηματα" "Οκ, πως κανεις ετσι" θα μου πειτε, αλλα μιας και το noiz το θεωρω απο τα καλυτερα (αν οχι το καλυτερο site για μουσικοφιλους), δεν υπαρχει λογος να μην ειναι σωστα γραμμενο ΕΝΤΑΞΕΙ!!! Μην βαρατε, εγω φταιω που το ειδα;;;; Your Ear Rulez!
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω ότι αυτό που λες είναι ανορθογραφία του tapatalk. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Holystone Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Οκ, δεν κατηγορω κανενα! Μην με παρεξηγησετε! Απλα νομιζω οτι θελει διορθωμα. Καλημερα! Your Ear Rulez!
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Administrator Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Δυστυχώς δεν περνάει απο το χέρι μας για διόρθωση. Είναι λάθος του Tapatalk και τους έχουμε ενημερώσει. Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση