Altone Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Πέφτει λίγο μακριά βέβαια!!! Άλλα τι να κάνεις! http://www.guitarsthemuseum.com/static/sv/80/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 ΜΑΑΑΑΛΙΣΤΑ!!! Αλλος ένας λόγος για να είναι η αγαπημένη μου χώρα....μετά τη Volvo τους Opeth και την....απαράμιλη σουηδική ομορφιά, έχουμε και το μουσείο κιθάρας...Τι χώρα θεέ μου....Για να μην μιλήσω για την οικονομική-κοινονική-πολιτική δομή τους... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 ....μετά τη Volvo ... Να όμως που υπάρχει κάτοικος Μεσογειακής χώρας, κάτω των 40 που αγαπάει την Volvo. Συλλεκτικός ! ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Να όμως που υπάρχει κάτοικος Μεσογειακής χώρας, κάτω των 40 που αγαπάει την Volvo. Συλλεκτικός ! ;D Να με συγχωρει η χαρη σου αλλα ειχαμε 35 χρονια αυτο το θεριο στην οικογενεια και ακομα μου λειπει.. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/Volvo_Amazon_-122s_(1966)_-Saanichton,_British_Columbia,_California,_USA-9Feb2011.jpg[/img] το'χε καραφτιαξει ο πατερας μου γιατι ετρεχε στα "ραλλια" ...2 λιτρα 160 αλογα και δυο διπλα weber....οταν το πηρα εγω ειχε...1 εκατομμυριο χιλιομετρα και χτυπαγε τα 200 για πλακα...τελικα το πουλησαμε σε ενα γειτονα ο οποιος ακομα το χρησιμοποιει καθημερινα (το αυτοκινητο ηταν του..1963) μη ξεχνας οτι η VOLVO ειχε φτιαξει και αυτο το κουκλι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Αυτός ο «The Greek» που είναι στα μέσα και στα έξω (και με κονέ με τον Gilmour) ποιος να είναι; ::) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 είναι μακράν η πιο ασφαλής, στυλάτη, εναλλακτική εταιρία στο χώρο της αυτοκίνησης. Ειμαι 31, ήθελα να το πάρω απο τα 25 μου, κ το αυτοκίνητο το έχω ένα χρόνο και ακόμη μπαίνω μέσα και όση ώρα είμαι εκεί οδηγάω με ένα χαμόγελο στα χείλη σαν ;D... σαν τις τελεκάστερ ένα πράμα.... ;D ;D ;D ;D www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 είναι μακράν η πιο ασφαλής, στυλάτη, εναλλακτική εταιρία στο χώρο της αυτοκίνησης. Απόψεις και γούστα. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ψηλά ρε γαμώτο. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 απο την άποψη ότι (εντάξει θα το εκλαικεύσω λίγο τώρα) bmw έχουν όλοι...και έχοντας μεγαλώσει και στο αιγάλεω πολύ κοντα αγ. βαρβάρα, είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο της μαφίας της περιοχής...(ο νοών νοήτο) μερσέντα έχουν οι συνταξιουχοι που οδηγουν αργα κ αριστερα τί μένει? volvo & saab σουηδική τεχνολογία κ design οπως και να έχει... Απόψεις και γούστα. ;) εννοείται! www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ψηλά ρε γαμώτο. Αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα κι εγώ. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση