X-minor Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Να μη σου προκαλεί τίποτα, γιατί ΔΕΝ είναι Ric... είναι ένα, χμμ, Scheffler (δεν την έχω ξαναδεί πουθενά αυτή τη φίρμα) και είναι απλά copy. To truss rod cover ήταν τελείως λευκό και χτυπούσε άσχημα στο μάτι, οπότε απλά το "εμπλούτισα" με το βαρύγδουπο logo... Τι να έγραφα, Gibson; ;D ;D ;D Οπότε, μη ντρέπεσαι καθόλου να βάλεις τα δικά σου... Πότε κανονίζουμε καφεδάκι να το πάρω μάτι? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Babtua είσαι ωραίος! ;) ;) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BassNG Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Ιδιοκατασκευή αλουστράριστο (και αρκετά βρώμικο) maple σώμα τύπου Precision με Jazz EMG μαγνήτες! Give bass a brain! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Ωραίος! Δες και τις δικές μου ιδιοκατασκευές μερικά ποστ πίσω... Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Exw to yamaha rbx-170 alla prin peite ti kafsoksyla einai afta sas lew oti den eimai basistas. apo hobbie to exw na kopanaw ligoulaki. http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/im/zoom.gif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maidenas Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Musicman StingRay 5 Translucent Red...ένα εργαλείο για όλες τις δουλειές...ακόμα βέβαια έχω καημό για ένα vintage Precision, αλλά που θα μου πάει... If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Εγω πάντως διαφωνώ ριζικά με την έννοια "καυσόξυλα" για οποιοδήποτε όργανο, αλλά αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση... Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Εγω πάντως διαφωνώ ριζικά με την έννοια "καυσόξυλα" για οποιοδήποτε όργανο, αλλά αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση... Εκτός διαφόρων harley benton και ΣΙΑ, θα συμφωνήσω απόλυτα. Εχω πάρει ένα 5άρι άταστο, έτσι για να δώ τι παίζει (jack&danny), και πραγματικά, εκτός του ότι μ'έχει βολέψει αφάνταστα, μου βγήκε πάρα πολύ καλό. Οπότε +2112 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Όχι, ακόμα και Harley Benton και συναφή δεν τα θεωρώ καυσόξυλα. Το κάθε όργανο έχει κάποιο ήχο που μπορεί να χρησιμεύσει κάπου, κάποτε. Το έχω διαπιστώσει ο ίδιος, γι αυτό το λέω... Ακόμα και όσον αφορά την εργονομία ενός οργάνου, κι εκεί ακόμα δεν υπάρχει όργανο που να μην είναι εργονομικό για κάποιο γούστο. Δεν υποστηρίζω ότι είναι κατάλληλα για κάθε χρήση, αλλά για πολύ συγκεκριμένες χρήσεις μπορούν να σταθούν άνετα. (Και δεν εννοώ για χρήση σε τζάκι ;D ;D ) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Electric Wizard Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Εγώ πάλι αν και καταλαβαίνω σε φιλοσοφικό επίπεδο αυτά που λέτε δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου με τίποτα να παίζω με ένα ελεινό Harley μπάσο πολύ απλά επειδή το θεωρώ απο τα πιο ευαίσθητα όργανα επειδή είναι το πρώτο που χάνεται στη μίξη πχ η σε ένα λαιβ πρέπει να πατάει γερά. Η κιθάρα λόγω του ότι έτσι κ αλλιώς είναι μπροστά μπορεί να παίζει με ότι θέλει. Το μπάσο πρέπει να είναι γίγαντας... fuck you you fucking fuck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση