pastelius Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 ... 8) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 :) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Ωχ, αυτος το εχει παρει πολυ ζεστα το θεμα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Δεν ξέρω αν πήρε ζεστά το θέμα, εγώ πάντως πήρα ίδιο mouse για το laptop μου... ;D Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Καλα μου φαινεται υπαρχουν ποσοστιαια πιο πολλα μπασα φεντερ απο κιθαρες :o Το παπλωμα ειναι στο δωματιο τη αδερφης μου ;D η οποια δεν μενει πια εκει, τεσπα... Yamaha BBG5S, JD fretless, Custom ordered 6-string. To εξαχορδο σας εχει απο σκειλ ολους σας ;D (εκτος απο το upright που αναφερθηκε) Μια ακομα φωτο εδω Εχω και ενα σορτ-σκειλ βεβαια που το ειχα βαλει αγγελιες, παρ'οτι εχει φοβερα γρηγορη ταστιερα και καταπληκτικο ηχο, ειδα οτι οι 5 χορδες ειναι ιδανικες για εμενα, οποτε το δινω αχρησιμοποιητο πρακτικα, και φωτο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Τι λες τώρα... αν δεν είχα τιγκάρει στα μπάσα και είχα χρήματα θα το έπαιρνα anytime... !! Το Yamaha είναι BBG5S ή BBG5A; Έχω ένα πανομοιότυπο και είναι labeled BBG5A (Α από Active, μήπως το δικό σου είναι passive; ) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Πέστε με κομπλεξικό αλλά παρόλο αποδεδειγμένος λάτρης των short scale, με αυτό το Airline μπάσο δεν θα ήθελα να με δω. Πάντα υποκειμενικά ομιλών.......... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Πάντα υποκειμενικά ομιλών.......... Εννοείται! Περί ορέξεως, που λένε... Εγώ πάντως θα ήθελα να με δω... ;) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stelios82k Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 πεντάχορδο ibanez SR705 http://www.thomann.de/gr/ibanez_sr705tk.htm και τώρα ψάχνω και ένα ακουστικό μεταχειρισμένο ή φθηνό καινούριο, οπότε αν κανείς έχει κάποια πρόταση.... we need to re-discover communication Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2009 Ειναι σουπερ παντως το μπασακι :) Το Γιαμαχα ειναι το S, και ειναι και ενεργο, δεν ξερω τι διαφορα μπορει να εχει απο το Α :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση