christabel_ Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Εγώ έχω ένα Jackson C20 με δυο μονούς μαγνήτες (duncan design) και ένα Ibanez ημι-ακουστικό με humbuckers. Σαν παίξιομο, πολύ πιο εύκολο το Jackson, αλλά το Ibanez... κελαηδά! :D..::Christabel Etheriel::..:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Dean Evo XM (short scale) Fender Stu Hamm Urge I (medium scale) Landing L2 (short scale) Τα αγαπάω και τα τρία μα λόγω χωροταξικών συνθηκών το ένα από τα δύο πρώτα πρέπει να φύγει :'( Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Να και το G&L. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Το LTD είναι για METAL με EMG!!! ;D ;D ;D Μπα, περισσότερο προκατάληψη είναι... με λίγες ρυθμίσεις στον ενισχυτή μπορείς να βγάλεις πολλά ηχοχρώματα από οποιοδήποτε μπάσο (και άμα βάλεις και κάνα subtle chorus ή flanger, το κάνεις ό,τι θες) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 και ένα Ibanez ημι-ακουστικό με humbuckers Αυτό; http://www.thomann.de/gr/ibanez_agb200tbr.htm ή αυτό; http://www.thomann.de/gr/ibanez_afb200bs.htm Και τα δύο είναι πανέμορφα και ψηνόμουν ειδικά για το πρώτο. Αλλά και το δεύτερο κούκλα είναι... Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 ΕΚΟ ακουστικο αταστο (1982) Υann handmade ηλ/κο (2007) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
christabel_ Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Το πρώτο έχω! Το "καστανό-μπορντώ"... Πολύ καλό οργανάκι για τα λεφτά του, αρκετά ιδιαίτερος ήχος (αυτό το "φυσικό" chorus που έχει με τρελαίνει...). :D..::Christabel Etheriel::..:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 αυτό το "φυσικό" chorus που έχει με τρελαίνει... Εμ γιατί νομίζεις έχω τόσα semi-hollow μπάσα...; ;-) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
christabel_ Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Και θέλω να φαντάζομαι, 2-3 πετάλια chorus έξτρα... εννοείται...Πώς σου ξέφυγε αυτό το Ibanez-άκι;; :D..::Christabel Etheriel::..:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Πώς σου ξέφυγε αυτό το Ibanez-άκι;; Δε μου ξέφυγε, το παρακολουθώ στενά... Stalking που λένε... ;) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση