Babtua Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Χαχααχα... τι σημασία έχει πού μένω; Ευχαριστώ πάντως... Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pap13 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Βάλε και μια φωτό να τον τρελιάνεις τελείως ΤΕΛΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Μπα, δεν χωράει φωτό, εκτός αν έχει ultra-wide TFT 28" ;D ;D Γεγονός είναι ότι δεν τα έχω όλα μαζεμένα σε μια φωτό, μόνο το καθένα ξεχωριστά... Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Οκ, μου κάνει. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Ε; Ti σου κάνει δηλαδή; Να αρχίσω να τις παραθέτω μια-μια; Μετά θα μου ζητάτε να παραθέσω και τις κιθάρες, μετά τα synths και μετά κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο... E να λοιπόν, ορίστε... Και λείπει και το ΕΒ0... ;D Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Με λίγα λόγια, γκάβλα, ειδικά το λευκό Thunderbird και το μαύρο Jack Casady. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 KEN SMITH BSR5mw http://www.kensmithbasses.com/models/custombolton/figured_black_walnut.html ;D ;D ;D Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Babtua αν και τα υπόλοιπα δεν είναι τρελά του γούστου μου, αυτό το rickenbacker μου προκαλεί τρελή σιελόρροια!!! ;D Άντε να τα κατοστήσεις! ΚΑΙ το Ken Smith τα σπάει... Εεε ρε, ντρέπομαι να βάλω τα δικά μου εδώ μέσα με σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Babtua αν και τα υπόλοιπα δεν είναι τρελά του γούστου μου, αυτό το rickenbacker μου προκαλεί τρελή σιελόρροια!!! ;D Άντε να τα κατοστήσεις! ΚΑΙ το Ken Smith τα σπάει... Εεε ρε, ντρέπομαι να βάλω τα δικά μου εδώ μέσα με σας!!! Να μη σου προκαλεί τίποτα, γιατί ΔΕΝ είναι Ric... είναι ένα, χμμ, Scheffler (δεν την έχω ξαναδεί πουθενά αυτή τη φίρμα) και είναι απλά copy. To truss rod cover ήταν τελείως λευκό και χτυπούσε άσχημα στο μάτι, οπότε απλά το "εμπλούτισα" με το βαρύγδουπο logo... Τι να έγραφα, Gibson; ;D ;D ;D Οπότε, μη ντρέπεσαι καθόλου να βάλεις τα δικά σου... Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Και λείπει και το ΕΒ0... ;D Ξέχασα να γράψω ότι λείπει και το κοντραμπάσο μου από τη συλλογή... αλλά δεν έχω φωτό... Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση